Csapatunk

H

iszünk abban, hogy az emberi hang a kommunikációban éppolyan fontos, mint az ügyfélkapcsolatokban. Igazi csapatként dolgozva célunknak tekintjük, hogy ügyfeleinknél is igazi csapattaggá váljunk. Akik készek a rugalmas együttműködésre. Akik megoldják a problémákat. Akikkel „emberhangon” lehet beszélgetni. Akikkel jó együtt dolgozni. Ezért tartjuk fontosnak, hogy ismerősökké váljunk. Így személyesen is bemutatkozunk.

Beliczay András

ügyvezető

„Arra törekszem, hogy folyamatosan fejlődjünk, hogy minden nap, minden területen hozzátegyünk valamit ahhoz, amit nyújtani tudunk.. Szeretném, hogy ügyfeleink partnernek tekintsenek céljaik megvalósításában” – vallja András magáról. Az Opennetworks 30-as éveiben járó tulajdonos ügyvezetőjeként együtt nőtt fel a céggel. Álma – melynek megvalósításától már nem jár messze – hogy egy professzionális, de szerethető telekommunikációs céget vezethessen, ami egyenlő félként veheti fel a versenyt a piacvezetőkkel. András a cég vezetőjeként éppúgy nem riad vissza a nagy kihívásoktól, mint amikor barlangi búvárként merül alá.

Stark Judit

értékesítési és marketing vezető

Judit, közel két évtizedes szakmai tapasztalatára alapozva, állandó külsős munkatársként koordinálja az értékesítési és marketing munkát, valamint tanácsadóként támogatja a cégvezetést. A szakmai sokszínűség mellett erőssége a gyors feladatelemző és -megoldó képessége, stratégiai gondolkodásmódja. Céltudatosságával, pozitív gondolkodásával és fáradhatatlan lendületével folyamatos fejlődésre sarkall minket. Mindannyiunk nővére, aki éppúgy szívén viseli a cég üzleti sikerét és az ügyfelek elégedettségét, mint a csapattagok boldogságát.

Kutasi Anna

operációs vezető

Anna „beleveti magát a munkába”. Vállán viseli szerződéseinket, pénzügyeinket, a számlázást, a napi számviteli és irodavezetési feladatokat, a pénzügyi menedzsment jelentős részét, csupa-csupa fontos, nagy precizitást és elkötelezett munkavégzést igénylő dolgot. Nélküle megállna az élet! Mindezt olyan nyugodt derűvel teszi, mintha kedvenc provence-i levendulamezőin vezetné keresztül nap mint nap csapatunkat kézenfogva.

Kulik Zsolt

értékesítési vezető

Kitartás, alkalmazkodó képesség és stratégiai gondolkodásmód. Zsolt néhány jó tulajdonsága, mely az igazán jó értékesítőt az átlagostól megkülönbözteti. Márpedig Zsolt tipikus jó értékesítő: ha kiküldik az ajtón, bejön az ablakon. Erőssége, hogy minden ügyfél számára megtalálja a műszakilag és üzletileg is korrekt megoldást. Egyéniség, akinek mindíg van mindenkihez egy kedves szava. Megértő és jó beszélgetőtárs, sajátos humora mindenkit jókedvre derít. Két gyermeke mellett a fiatalabb kollégáknak is kicsit „apukája”.

Szemereki Tamás

projektmenedzser

Tamás pontosan, átgondoltan és elkötelezetten dolgozik. Jól ismeri szolgáltatásainkat, készülékeinket, szabályzatainkat, nyitott arra, hogy megfelelő megoldást találjon az egyedi ügyféligényekre és ezeket szívesen egyezteti a műszaki területtel. Erőssége a türelmes kommunikáció. „Csak olyan szolgáltatást ajánlok szívesen, amiben igazán hiszek” – mondja magáról…..és a mi szolgáltatásainkat örömmel ajánlja! A mukanapok feszültségét legszívesebben focizással vagy gitározással vezeti le.

Csengeri Dóra

ügyfélmenedzser

„Jött, látott és győzött”. Dóri néhány hét alatt lopta be magát ügyfeleink és csapatunk szívébe is. Igazi jó munkaerő: tehetséges, gyorsan tanul, precíz, gyors és okos. Kedves és türelmes az ügyfelekkel és megvan benne a fejlődéshez szükséges ambíció. Az ügyfélszolgálati munkában és csapatunkban is nagy hasznát veszi emocionális gondolkodásmódjának, segítőkészségének és kreativitásának. A komoly és felelősségteljes „felnőtt énje” mögül néha előbújó „nagy gyerek” már számos vidám percet szerzett nekünk.

Mezgár Gyula

értékesítő

Egy jó értékesítővel kapcsolatban alapelvárás a határozottság, a figyelem és a profizmus. Gyula mindezek mellett türelmes és kedves, végtelenül kitartó és megbízható. Éppúgy öröm lehet vele egy tárgyalás, mint egy jó beszélgetés az olasz fociról, amiért rajong. Ha ügyfelévé válsz, biztos lehetsz, hogy küzdeni fog azért – akár velünk is – hogy a számodra legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb feltételekkel kapd meg. Azon dolgozik, hogy ne legyen teljesíthetetlen kérésed. Csak biliárd bajnokságra ne hívd ki, mert abban nagyon jó!

Urbanics Katalin

pénzügyi munkatárs

Kati junior programunk keretében erősíti csapatunkat. Fiatal kora ellenére felelősségteljesen, nagy precizitással, figyelemmel, pontosan végzi munkáját. Erőssége a problémás feladatok megoldása. Jól érzi magát nálunk, hiszen egy lendületes, fiatalos, profi csapat tagjaként vehet részt munkánkban és együtt fejlődhet cégünkkel. Éppoly nyitott, lelkes, kedves és barátságos munkaidőben, mint amilyen szabadidejében, amit legszívesebben barátaival a szabadban tölt.

Vati Ádám

vezető fejlesztő

Ádám pontosan, gyorsan és kreatívan valósítja meg a szolgátlatásaink fejlesztéséhez kapcsolódó informatikai projekteket. Rugalmas, saját fejlesztésű megoldásaink „gazdájaként” bármely technnológiai vagy üzleti innováció megvalósításában éppen akkora kihívást lát, mint az egyedi ügyféligények teljesítésében. Tudásvágya arra készteti, hogy ne pusztán „kódot írjon”, hanem folyamatosan többet és többet tegyen hozzá azokhoz a megoldásokhoz, melyek a keze alól kikerülnek. Pont úgy száguld az információs sztrádán, mint amikor motorjára pattan.

Tóth Immánuel

fejlesztő

Gyúrd össze Antonio Banderas mosolyát egy hároméves őszinte kíváncsiságával, fűszerezd egy nagy adag tehetséggel és rakj alá zenei aláfestést: ez Imo. Fejlesztő csapatunk tagjaként nyitott arra, hogy informatikai projektjeinkben ötvözze a legújabb technológiai elvárásokat az egyszerű és ügyfélbarát megoldásokkal. Kitartó, lelkiismeretes és megbízható kollégánk, igazi csapatjátékos, akivel a közös munka éppolyan öröm, mint egy jó buli – különösen, ha a zenét is ő szolgáltatja.

Hollósi Botond

műszaki munkatárs

Megbízható, alapos és kitartó. E három szó jellemzi talán legikább Botondot, az informatikai üzemeltetési csapat oszlopos tagját. Botond nyugodtan, részletesen és precízen tárja fel egy-egy ügyfélprobléma mögött rejlő okokat, dolgozza ki a lehetséges megoldásokat és „orvosolja” a bajt. Türelmesen, részletesen válaszol ügyfeleink műszaki kérdéseire, részletesen átgondolja az informatikai folyamatokat és részt vesz a működés megtervezésében. Éppen akkora kitartással és lendülettel vesz részt a munkában, mint ahogy kerékpárjával az emelkedőt küzdi le minden nap munkába jövet.

 

Bella Zoltán

műszaki munkatárs

Kedves és készséges. Hozzáértő segítséget nyújt a problémák azonosításához és segítőkész a megoldásban. Jobb és bal kezével egyszerre tud két készüléket konfigurálni, erre a képességére gyakran építünk a projektek során. Nem ijed meg az új feladatoktól és a kihívásoktól. Közelében mindig nevethetsz egy jót, ha nyitott vagy a “bajusz alatti” megjegyzések befogadására és vidám estéket tölthetsz el vele egy jó sör, a csocsóasztal és kemény rockzene társaságában.