Küldetésünk

Szerethető és megbízható telekom-munikációs szolgáltatóra vágyik?
M

int informatikai szakemberek, húszas éveink minden lelkesedését és fanatizmusát fektettük az Opennetworks alapításába. Arról álmodoztunk, létrehozunk egy olyan telekommunikációs szolgáltatót, aki egyenlő félként veheti fel a versenyt a piacvezetőkkel. Tíz éve működünk sikeresen. Felnőttünk: együtt több mint 100 évnyi telekommunikációs és informatikai tapasztalatot szereztünk, több ezer elégedett ügyfelet szolgálunk ki, több tízezer fejlesztési órát fordítottunk megoldásainkra. Állíthatjuk: közel járunk a célhoz és lelkesedésünk változatlan.

Milyenek vagyunk?

Megszállott megoldásszállítók
Energiánkat és tudásunkat nem sajtóközlemények, befektetői prezentációk összeállítására, vagy „startup” díjak elnyerésére fordítjuk. Napi 24 órában azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a partnereink igényeihez leginkább illeszkedő VoIP szolgáltatást, komplex, IP alapú telekommunikációs vagy ügyfélszolgálati megoldást. Ami tökéletes. Amiben hiszünk. Amit kipróbáltunk. Éppen amikor Önnek szüksége van rá. Pont egy lépéssel a legnagyobbak előtt.

Végtelenül rugalmasak
Nem hiszünk a sablonos megoldásokban. Partnereink az optimális, méretükre és igényeikre szabott szolgáltatást kapják, mely felesleges erőfeszítések nélkül finanszírozható számukra. Azért dolgozunk, hogy vállalkozása szolgáltatásaink segítségével sikeres legyen, növekedjen és így újabb és összetettebb megoldásokkal tudjuk támogatni a fejlődést.

Meglepően költséghatékonyak
Célunk, hogy ne kelljen bonyolult telekommunikációs beruházásokra vagy IT projektekre erőforrásokat pazarolnia. Koncentráljon inkább az üzleti célok megvalósítására! Menedzselt, hostolt, rendszertámogatott megoldásaink készen állnak az azonnali bevezetésre, vagy rövid határidővel és beruházás nélkül testreszabhatóak. Az üzemeltetésért vállalkozása csupán versenyképes havi díjat fizet, mely költségként elszámolható.

A nem várt extrák: mit kapnak még az Opennetworks ügyfelei tőlünk?

Kifogásmentes felelősségvállalást
Nem hisszük, hogy az üzleti siker csak partnereink felelőssége. Számos referenciánk – a legkisebb egyéni vállalkozásoktól a legnagyobb multinacionális bankokig – igazolja, hogy cége működését valóban működő rendszertámogatással segítjük. Problémáját megoldásra váró kihívásként kezeljük. Ha valami nincs rendben, nem keresünk kifogásokat. Azon leszünk, hogy minél gyorsabban újra tökéletes legyen minden.

Emberi hangot
Függetlenül partnerünk méretétől vagy az igénybe vett szolgáltatástól, minden ügyfelünk kérdéseit örömmel várjuk. Hívjon akár egy ronda esős hétfő reggelen, vagy egy nyüzsgő péntek délutánon, biztos lehet benne, hogy kedves és elkötelezett ügyfélszolgálati és rendszertámogatási csapatunk megpróbál segíteni Önnek. Sikeres működésünk nagy részben az ügyfeleink érdeme és hiszünk abban, hogy ezt folyamatos figyelemmel kell megköszönnünk.