Rólunk írták

B
ár nem célunk, hogy a „valódi munka” helyett a magunk népszerűsítésére koncentráljunk, időnként előfordul, hogy egy-egy témában véleményünk a médiában is megjelenik. Általában mindennapjainkat érintő kérdésekben nyilatkozunk és igyekszünk segíteni megtalálni a legjobb megoldást. A telefonadóval kapcsolatban például nem azt hangoztattuk, hogy milyen rosszul járnak vele a szolgáltatók és a fogyasztók is, hanem igyekeztünk útmutatást nyújtani arról, hogyan mérsékelhetőek ezek a terhek a VoIP megoldások segítségével. Ha érdekli a telekommunikáció világáról alkotott publikus véleményünk, olvasson bele a rólunk vagy szakértői közreműködésünkkel készült cikkekbe.


Profit7 vállalkozói portál

november 6, 2015

Telefonközpont fejlesztési pályázatunkról – többek között – a Profit7 kisvállalkozói portál is beszámolt.

Cikk megtekintése →

Piac és Profit

június 19, 2012

Adóelkerülésre fel! Tuti tippek a telefonadó terheinek csökkentésére a vállalati/vállalkozói szektor számára. A cikk írásánál ügyvezetőnk – András – szakértő segítségét is igénybevették. Büszkék vagyunk rá!

Cikk megtekintése →

Piac és Profit

június 6, 2012

Sok hasznos információ arról, milyen árváltozásokat okozhat reálisan a telefonadó és vannak-e adómentes megoldások.

Cikk megtekintése →

Kosár Online (az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület lapja)

május 23, 2012

Ez a cikk az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület infokommunikációs szakértőjének számos ötletetét tartalmazza, hogyan takarékoskodhatunk telefonálási költségeinkkel a telefonadó tükrében. Benne vagyunk mi is.

Cikk megtekintése →

Echo TV

május 23, 2012

A Magyarországon bejegyzett VoIP szolgáltatók díjai 30-70 %-kal alacsonyabbak a nagy szolgáltatók díjainál. Így, ha teljes mértékben érvényesítenék is a telekomadót díjszabásukban (nem tervezik) az ügyfelek akkor is sokkal jobban járnának velük. – Ügyvezetőnk, András nyilatkozik.

Cikk megtekintése →

IT Business

május 22, 2012

Cikk arról, hogy a telekomadó várható nyertese a VoIP szektor lesz, melyben ügyvezetőnk – András – is nyilatkozott.

Cikk megtekintése →

MTI Sajtószolgálat – sajtóközlemény

május 21, 2012

Miért kellene az ügyfeleknek fizetni a telekomadót? Az Opennetworks hisz abban, hogy a telekommunikációs adóval senkinek nem kell rosszul járnia!

Cikk megtekintése →