Extrák

Vezetékes telefonszám

Vezetékes telefonszám az Ön speciális igényeihez! Szolgáltatásainkhoz zöld vagy kék számra, ún. „szép számra”, egyedi előfizetési számra vagy helyhez nem kötött („21”-es) telefonszámra, sőt külföldi telefonszámra is előfizethet.

Tovább

Számhordozás

Megtartaná jelenlegi telefonszámát? Igényléskor jelezze számhozdozási szándékát és az Opennetworks munkatársai jelenlegi szolgáltatójánál intézkednek a vezetékes telefonszám hordozásról. 12 hónap hűségidő vállalása esetén a szolgáltatás ingyenes!

Tovább

Készülékek

Szolgáltatásaink használatához kedvező áron kínáljuk IP telefonkészülékek és kiegészítők széles választékát.

Tovább

Készülékbérlet

A szolgáltatásaink használatához szükséges telefonkészülékeket nem csak megvásárolhatja, hanem kedvező feltételekkel bérelheti is tőlünk.

Tovább

Kiemelt ügyféltámogatás

A rendszertámogatás és hostolt üzemeltetés kényelemét és biztonságát minden ügyfelünk egyformán élvezheti. Ugyanakkor nagyobb partnereink kiemelt igényeit egyedi üzemeltetési megoldásokkal – például 7/24 órás rendelkezésre állással – is támogatjuk.

Tovább

Egyedi fejlesztések

Igény esetén vállaljuk megoldásaink ügyféligényeknek megfelelő testreszabását, sőt akár egyedi fejlesztések megvalósítását. Felkészült támogató és fejlesztő csapatunk készséggel áll kiemelt ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen igény felmérésére és az elképzelés megvalósítására.

Tovább

Szolgáltatáscsomagjaink

Az Opennetworks-nél nem hiszünk a sablonos megoldásokban. Partnereink az optimális, méretükre és igényeikre szabott szolgáltatást kapják. Szolgáltatáscsomagjainkat a szektorális igényeknek és telekommunikációs szokásoknak megfeleően állítjuk össze, majd az egyedi ügyféligényekhez szabjuk testre, így a telekommunikációs megoldások valóban ügyfeleink céljait és kényelmét szolgálják.

Tovább

BÜK csomag

A Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai most évi 30-70 % költséget takaríthatnak meg a Kamara által ajánlott, új Iroda Megfelelőségi Szabályzatnak megfelelő telekommunikációs csomagunk igénylésével. A telefon, e-fax, e-mal szolgáltatás magában foglaló komplex csomagunkat a Kamara felkérésére dolgoztuk ki.

Tovább

Projektjeink

Megszállott megoldás szállítóként valljuk: nincs megoldhatatlan igény! Ezért gyakran előfordul, hogy egy-egy megrendelőnk sepciális kéréseinek megvalósítására, vagy saját működésünk hatékonyabbá tételére projektet indítunk. Több esetben a telekommunikációs megoldás olyan jól sikerül, hogy a „termékké válás” útjára lép: sikeres projektjeink eredménye más ügyfeleink testreszabott megoldásainak is részévé válhat.

Tovább