Készülékbérlet

IP telefonok bérlése

A szolgáltatásaink használatához szükséges IP telefonok nemcsak megvásárolhatóak, hanem kedvező feltételekkel bérelhetőek is tőlünk. Így ahhoz sem szükséges nagyobb beruházás, hogy új hálózat kiépítését, vagy meglévő hálózatának korszerűsítését a legkorszerűbb IP telefonkészülékek segítségével valósítsa meg. Az IP telefonkészülékek bérleti konstrukcióban történő beszerzésével akár több százezer forint beruházási költséget takaríthat meg egy nagyobb irodaház hálózatának kiépítésekor, korszerűsítésekor. A megoldás optimális az irodaház üzemeltetők részére is, akik így teljes ügyfélkörüknek kínálhatják a legmodernebb digitális telefónia előnyeit.

Bérleti feltételek

A készülékbérlet pontos részleteiről az Egyedi Előfizetői Szerződésben állapodunk meg. Ilyenkor a készülék az Opennetworks tulajdonában marad. A készülékbérletet 36 hónap készülékbérleti hűségidő vállalása mellett biztosítjuk, amelytől az Egyedi Előfizetői Szerződésben eltérhetünk.

A hűségidő vállalása mellett Ön az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe a készülékbérlet keretében:

  • IP telefonok konfigurált állapotban történő átadása
  • szükség esetén a készülékek távoli hozzáféréssel történő átkonfigurálása
  • meghibásodás esetén a készülékek garanciális javítása
  • a javítás időtartamára cserekészülék biztosítása

A készülékbérleti díj nem tartalmazza a helyszíni kiszállítások és kiszállások díját.

A bérleti konsturkcióban átadott készülékek a Szolgáltató tulajdonát képezik, azokat kizárólag az Előfizető használhatja a Szolgáltatás igénybe vételéhez kapcsolódóan, kizárólag az Egyedi Előfizetői Szerződés érvényessége alatt. A végberendezés nem rendeltetésszerű használatából, megrongálásából, harmadik személy részére történő átruházásából származó valamennyi esetleges kárát a Szolgáltató jogosult az Előfizetőre hárítani.

Hűségidőn belüli szerződésbontás esetén az Előfizető köteles a használt készülékeket Szolgáltató aktuális használati időt (értékcsökkenést) is figyelembe vevő árajánlata alapján megvásárolni, vagy választhatja a hűségidő végéig történő bérleti díj egyösszegű kifizetését.

Készülékek

Valamennyi készülékünket igényelheti bérleti konstrukcióban is. Ismerje meg készülékválasztékunkat!

Voip telefonok

Árak

Készülék, eszközHavi díj (36 hó)Havi díj (24 hó)
Cisco SPA303G2 VoIP telefon – Akciós800 Ft / hó1.100 Ft / hó
Cisco SPA112 VoIP adapter – Akciós600 Ft / hó800 Ft / hó

A bérleti díjak a kiemelten bérletre ajánlott készülékek akciós díjai. A feltüntetett díjak nettó havidíjak, melyek nem tartalmazzák az általános forgalmi adót. Frissítve: 2015.06.09. A megrendelés időpontjában a beszerzési árak függvényében történő árváltoztatás jogát a Szolgáltató fenntartja.

Mikortól használhatom?

Készülékeink többségét – kiterjedt és megbízható partnerhálózatunknak köszönhetően – néhány napos szállítási határidővel rendelkezésére bocsátjuk. Ettől eltérő esetben megrendelés előtt tájékoztatjuk Önt a vállalt szállítási határidőről.

Egyedi igényei, kérdései vannak?

Keresse Ügyfélszolgálatunkon – Szemereki Tamás projektmenedzser kollégánkat, aki egyedi megoldásaink mellett készülékspecialista is, vagy írjon neki a sales@opennet.hu címre. Műszaki kérdéseivel forduljon a Technikai helpdesk-hez.

Ajánlatkérés

 

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunk értékesítési munkatársaihoz.

Kulik Zsolt és Mezgár Gyula értékesítési munkatársaink  komplex szolgáltatások, VIPeX, megoldások, projektek, egyedi árazású szolgáltatások és egyedi fejlesztések esetén várják jelentkezését a sales@opennet.hu e-mail címen, vagy a +36-1-999-6000 ügyfélszolgálati telefonszámon, ahol a 2-es menüpont választásával érheti el értékesítő munkatársainkat.