Készülékpályázat
Váltson a legkorszerűbb IP alközponti technológiára ingyen CISCO telefonokkal. Ismerje meg pályázatunk részleteit és jelentkezzen itt!

Készülékbérlet

A

szolgáltatásaink használatához szükséges IP telefonkészülékek nemcsak megvásárolhatóak, hanem kedvező feltételekkel bérelhetőek is tőlünk. Így ahhoz sem szükséges nagyobb beruházás, hogy új hálózat kiépítését, vagy meglévő hálózatának korszerűsítését a legkorszerűbb IP telefonkészülékek segítségével valósítsa meg. Az IP telefonkészülékek bérleti konstrukcióban történő beszerzésével akár több százezer forint beruházási költséget takaríthat meg egy nagyobb irodaház hálózatának kiépítésekor, korszerűsítésekor. A megoldás optimális az irodaház üzemeltetők részére is, akik így teljes ügyfélkörüknek kínálhatják a legmodernebb digitális telefónia előnyeit.

Bérleti feltételek

A készülékbérlet pontos részleteiről az Egyedi Előfizetői Szerződésben állapodunk meg. Ilyenkor az készülék az Opennetworks tulajdonában marad. A készülékbérletet 36 hónap készülékbérleti hűségidőt vállalása mellett biztosítjuk, amelytől az Egyedi Előfizetői Szerződésben eltérhetünk.

A hűségidő vállalása mellett Ön az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe a készülékbérlet keretében:

  • IP telefonkészülékek konfigurált állapotban történő átadása
  • szükség esetén a készülékek távoli hozzáféréssel történő átkonfigurálása
  • meghibásodás esetén a készülékek garanciális javítása
  • a javítás időtartamára cserekészülék biztosítása

 

A készülékbérleti díj nem tartalmazza a helyszíni kiszállítások és kiszállások díját.

A bérleti konsturkcióban átadott készülékek a Szolgáltató tulajdonát képezik, azokat kizárólag az Előfizető használhatja a Szolgáltatás igénybe vételéhez kapcsolódóan, kizárólag az Egyedi Előfizetői Szerződés érvényessége alatt. A végberendezés nem rendeltetésszerű használatából, megrongálásából, harmadik személy részére történő átruházásából származó valamennyi esetleges kárát a Szolgáltató jogosult az Előfizetőre hárítani.

Hűségidőn belüli szerződésbontás esetén az Előfizető köteles a használt készülékeket Szolgáltató aktuális használati időt (értékcsökkenést) is figyelembe vevő árajánlata alapján megvásárolni, vagy választhatja a hűségidő végéig történő bérleti díj egyösszegű kifizetését.

Készülékek

Valamennyi készülékünket igényelheti bérleti konstrukcióban is. Ismerje meg készülékválasztékunkat!

Árak

Készülék, eszköz Havi díj (36 hó / 24 hó)
Cisco SPA303G2 VoIP telefon – Akciós 900 Ft / hó /
1.100 Ft / hó
Cisco SPA112 VoIP adapter – Akciós 700 Ft / hó /
800 Ft / hó

A bérleti díjak a kiemelten bérletre ajánlott készülékek akciós díjai. A feltüntetett díjak nettó havidíjak, melyek nem tartalmazzák az általános forgalmi adót. Frissítve: 2015.06.09. A megrendelés időpontjában a beszerzési árak függvényében történő árváltoztatás jogát a Szolgáltató fenntartja.

Mikortól használhatom?

Készülékeink többségét – kiterjedt és megbízható partnerhálózatunknak köszönhetően – néhány napos szállítási határidővel rendelkezésére bocsátjuk. Ettől eltérő esetben megrendelés előtt tájékoztatjuk Önt a vállalt szállítási határidőről.

Egyedi igényei, kérdései vannak?

Keresse ÜgyfélszolgálatunkonSzemereki Tamás projektmenedzser kollégánkat, aki egyedi megoldásaink mellett készülékspecialista is, vagy írjon neki a sales@opennet.hu címre. Műszaki kérdéseivel forduljon a Technikai helpdesk-hez.