Telekommunikációs megoldások

Az Opennetworks-nél nem hiszünk abban, hogy jók a sablonos telekommunikációs megoldások. Partnereink az optimális, méretükre és igényeikre szabott szolgáltatást kapják. Szolgáltatáscsomagjainkat a szektorális igényeknek és telekommunikációs szokásoknak megfeleően állítjuk össze, majd az egyedi ügyféligényekhez igazodva testre szabjuk.

Ha érdekli, milyen egyedi fejlesztésekkel tudjuk igényeihez szabni a telekommunikációs megoldások széles skáláját, kérjen személyes konzultációt Ügyfélszolgálatunkon Szemereki Tamás projektmenedzser vagy Kulik Zsolt  vezető értékesítő kollégánknál, akik az egyedi telekommunikációs megoldások specialistái, vagy írjon  a sales@opennet.hu címre. Igényének pontosításához és a legjobb telekommunikációs megoldás közös kidolgozásához a legmegfelelőbb konzultációs csapatot biztosítjuk Önnek.

Ipar

A gyártelepek otthonkás telefonközpontos nénijei a bélyegzőóra melletti fülkéből már rég nyugdíjba mentek! Napjainkban a termelő cégek sikeres működésének a telekommunikáció az egyik legfontosabb sarokköve. Az Opennetworks-nél a VIPeX, Telefonáló és Faxoló kombinációjával a néhány dolgozós kisüzemektől, a több telephelyes gyáróriásokig meg tudjuk oldani a telekommunikációs igényeket. Testre szabott telekommunikációs megoldásként  pedig akár a legbonyolultabb gyártás- és üzemfelügyeleti rendszerekhez is kapcsolunk riasztási rendszert SMS projektünk keretében.

Kereskedelem

A kereskedelmi láncok, a bevásárlóközpontok megjelenése nem csupán a kiskereskedelem működését, de telekommunikációs igényeit is teljesen megváltoztatta. Az Opennetworks VIPeX szolgáltatása optimális telekommunikációs megoldás lehet akár a nagy bevásárlóközpontok telefonhálózatának kialakításánál, akár a több üzlettel rendelkező kereskedelmi hálózatok számára. A kereskedelemben szükséges mobilitást és elérhetőséget Telefonáló szolgáltatásunk biztosítja. Az e-kereskedelem spceciális kihívásaira nyújthat telekommunikációs megoldást iCenter IN szolgáltatásunkhoz kapcsolódó IVR (hangmenü) modulunk, vagy Click2Call szolgáltatásunk. Az értékesítési munka támogatására pedig akár Telekampány szolgáltatásunk, akár iCenter OUT projektünk jelenthet megoldást.

Szolgáltatás

A szolgáltató szektor világszerte a legdinamikusabban fejlődő ágazat, a legváltozatosabb tevékenységi körrel és vállalkozási méretekkel. Éppen ezért hisszük, hogy itt sikerünk titka végtelen rugalmasságunk. A legkisebb egyéni cégek, irodák, egyszemélyes szolgáltató vállalkozások számára Telefonáló és Faxoló szolgáltatásunk biztosít olcsó, de minőségi elérhetőséget, elérést és mobilitást. A 24 órában működő nagy szolgáltató hálózatok elérését pedig VIPeX, iCenter IN, Clikc2Call szolgáltatásaink biztosítják.

Közszolgálat, közművek, államigazgatás

A megfelelő ügyfélkiszolgálás, az elérhetőség biztosítása, az ügyfélközpontú gondolkodás a közszolgálat, államigazgatás területén is egyre fontosabb. Ehhez olyan telekommunikációs megoldás szükséges, mely rugalmas, megbízható és nem utolsó sorban gazdaságosan üzemeltethető. Az Opennetworks Telefonáló, ViPeX és iCenter IN szolgálatása ezt a három fő szempontot egyszerre biztosítja. A 24 órában működő közművek ügyfélszolgálatainak pedig kiemelt ügyféltámogatás keretében biztosítjuk a folyamatos, megbízható elérhetőséget.

Bank és Biztosítás

A leggyorsabb reakció az ügyféligényekre, a személyes tanácsadás azonnali rendelkezésre állása, a legmegbízhatóbb működés: jogos igények egy olyan szolgáltatóval szemben, melyre értékeinket bízzuk. Az Opennetworks készen áll arra, hogy megfeleljen a pénzügyi szektor speciális kihívásainak. A biztosítási és biztosítás-közvetítői szektor specifikus igényét, mint nagyszámú dokumentum befogadása egyes időszakokban, a Faxoló szolgáltatásunkkal oldjuk meg. A pénzintézeti központok ügyfélszolgálatainak elérésére kiemelt ügyféltámogatással összekapcsolt iCenter IN és Click2Call szolgáltatásunk, valamint iCenter OUT projektünk kínálhat optimális telekommunikációs megoldást. A távfelügyeleti, riasztási rendszerekhez itt is lehet hatékony kiegészítő megoldás SMS projektünk.

Kisvállalkozások

Haladjon, fejlődjön Ön is az üzleti siker útján bővíthető telekommunikációs szolgáltatásainkkal. Ha induló vállalkozásként otthonról dolgozik, akár a konyhaasztal mellől is a megbízható, elérhető cég benyomását kelti majd Telefonáló és Faxoló szolgáltatásunk segítségével. Elérhetőség, mobilitás, megbízhatóság, minőség. Ezek a legkisebb vállalkozás számára is nélkülözhetetlenek. Ha pedig beindul az üzlet, bátran továbbléphet komplexebb megoldásaink irányába! Azért dolgozunk, hogy vállalkozása szolgáltatásaink segítségével sikeres legyen, növekedjen és így újabb és összetettebb megoldásokkal tudjuk támogatni fejlődését.