Igénylés

Ugye Ön is bogarászott már oldalakon keresztül, míg megtudta, hogy egy szolgáltatást milyen feltételekkel, miyen adatokkal, dokumentumokkal, milyen szerződés megkötésével rendelhet meg? Esetleg eltöltött már jó néhány órát ezzel kapcsolatos telefonos egyeztetéssel, vagy személyes érdeklődéssel? Sokszor kell elmerülnie az „apróbetűs részekben”, vagy végeláthatatlan felsorolást hallgatnia egy ügyintézőtől?

Mi az Opennetworks-nél azt szeretnénk, ha nálunk a szolgáltatások kiválasztása és igénylése éppen olyan egyszerű, gyors és problémamentes lenne, mint a használatuk. Ezért itt összegyűjtöttünk ehhez minden szükséges információt.

Online igénylés

Alaptermékeinknél – Telefonáló és Faxoló – online igénylését akár egy „csésze feketényi” idő alatt elintézheti. Ha pedig bankkártyával vagy PayPal rendszeren keresztül egyenlíti ki előre fizetett szolgáltatását, akkor akár öt perc alatt már telefonálhat vagy faxolhat is. Éppolyan egyszerű, mint amennyire kifizetődő!

Tovább

Szerződéseink, dokumentumaink

Ha érdeklődik egy szolgáltatásunk vagy megoldásunk iránt, akkor jó, ha a szerződéskötéshez szükséges adatokról és dokumentumokról egy helyen tájékozódhat. Dokumentumtárunkban egyúttal megismerheti szerződésmintáinkat és Általános Szerződési Feltételeinket is.

Tovább

Díjszabásunk

Ez az oldal aktuális Díjszabásunk alapján készült és legfontosabb szolgáltatásaink általános kondícióit tartalmazza. Személyre szabott, egyedi ajánlatért vagy csomagárakért hívja Ügyfélszolgálatunkat (+36-1-999-6000), írjon a sales@opennet.hu címre vagy kérjen személyes konzultációt.

Tovább