Online igénylés

A

laptermékeinknél – Telefonáló és Faxoló – online igénylését akár egy „csésze feketényi” idő alatt elintézheti. Ha pedig bankkártyával vagy PayPal rendszeren keresztül egyenlíti ki előre fizetett szolgáltatását, akkor akár öt perc alatt már telefonálhat vagy faxolhat is. Éppolyan egyszerű, mint amennyire kifizetődő! A bankkártyás és PayPal rendszeren keresztül történő fizetéssel kapcsolatos legfontosabb információkat megtalálja a Gyakori kérdések között.

Lépjen be itt a Telefonáló és Faxoló szolgáltatás igényléséhez

Telefonáló

A Telefonáló mobilabban, rugalmasabban, olcsóbban biztosítja ügyfeleinknek mindazt, amit a vezetékes telefonszolgáltatás.

Telefonáló igénylés

Faxoló

Rugalmas, gazdaságos, zöld e-fax megoldásunk: a faxoló mind a küldő, mind a fogadó oldalon helyettesíti a hagyományos faxkészüléket.

Faxoló igénylés

Online ajánlatkérés szolgáltatásainkra, megoldásainkra

Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásaink iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy személyre szabott ajánlattal kereshessük meg.
 Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel. Kérjük, hogy amennyiben sürgős megoldásra van szüksége, vagy további kérdései lennének, hívja Csengeri Dóra ügyfélmenedzserünket, vagy Kulik Zsolt értékesítési vezetőnket a +36-1-999-6000 telefonszámon, ahol a 2-es menüpont választásával érheti el az értékesítési csapatot.