Szolgáltatások

Minőségi telekommunikáció egy felhasználótól a nagyvállalatokig. Költséghatékony, professzionális, testre szabható szolgáltatások, felhő alapú megoldásokkal, beruházás nélkül.

Telefonáló – vezetékes telefon

Alapszolgáltatásunk: a Telefonáló mobilabban, rugalmasabban, olcsóbban biztosítja lakossági és vállalati ügyfeleinknek azt az elérhetőséget, hangminőséget és kényelmet, amit a vezetékes telekommunikáció biztosíthat. A Telefonáló a legmobilabb vezetékes telefon szolgáltatás, hiszen segítségével partnerei bárhol elérhetik Önt. Ön pedig szinte bárhonnan egyedülállóan kedvező percdíjakkal telefonálhat.

Tovább

Faxoló – online fax

Rugalmas, gazdaságos, zöld online fax megoldásunk – a Faxoló – mind a küldő, mind a fogadó oldalon helyettesíti a hagyományos faxkészüléket. A Faxoló egyesíti a faxolás és az e-mail összes előnyét, a hátrányok nélkül. Segítségével környezetbarát, papírmentes módon, festék és tintapatron, sőt faxkészülék nélkül fogadhat és és küldhet faxokat. Faxait saját e-mail fiókjából elérheti és akár közvetlenül Wordből, Excelből küldhet faxokat számítógépéről.

Tovább

VIPeX – virtuális IP alközpont

Kiemelt üzleti ügyfeleink részére kidolgozott, saját fejlesztésű, IP alapú, outsourced virtuális alközpont (vPBX) megoldásunk: a VIPeX rendelkezik a jelenleg piacon elérhető hagyományos, digitális vagy IP alapú alközpontok minden előnyével. Megalkuvások nélkül alkalmas bármilyen fizikai alközponti megoldás teljes kiváltására. A VIPeX menedzselt, hostolt megoldás, nincs beruházási költség, az összes üzemeltetési és karbantartási költséget a havi díj tartalmazza.

Tovább

 

 

Click2Call – webes hívógomb

Az emberi hang, a személyes kapcsolat egyre fontosabb tényezője az üzleti sikernek. Az Opennetworks Click2Call szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfélszolgálati elérését webes hívógomb formájában weboldalába, alkalmazásába ágyazza, ahonnan ügyfelei egyetlen gombnyomással telefonon érhetik el az ügyfélközpontot.

Tovább

iCenter IN – felhő alapú call center

Az Opennetworks iCenter IN megoldása azonnal, beruházás nélkül kínálja vállalkozásának a legkorszerűbb Call Center infrastruktúrát. Hostolt technológián alapuló szolgáltatásunk professzionális, gazdaságos, testreszabható Call Center hátteret biztosít mérettől függetlenül bármilyen telefonos ügyfélszolgálati tevékenységet folytató vállalkozás, intézmény számára.

Tovább

Telekampány – telefonos kampány

Az Opennetworks Telekampány szolgáltatása telekommunikációs tudásunk és értékesítési ismereteink legjavát egyesíti egy komplex megoldásba. Ideális lehetőség az értékesítési, ügyféltájékoztatási, közvéleménykutatási tevékenység támogatására. Megoldásunk tömeges, automatizált telefonos kampányt tesz lehetővé, amelynek során egyedi üzenetét a kiválasztott célcsoporthoz juttathatja el pillanatok alatt.

Tovább

NDSL internet szolgáltatás

Az Opennet NDSL- azaz csupasz, telefonvonal nélküli – internetszolgáltatást a vállalati telekommunikációs igények teljes körű kielégítése érdekében vezettük be. Így az Opennetworks vállalkozásának megbízható telekommunikációs partnereként egy kézben tartja igénybevett telekommunikációs szolgáltatásait, egyetlen számlán rendezheti azokat, és bármilyen probléma esetén azonnal teljeskörű segítséget kap!

Tovább