Légy mindig naprakész! – új funkciók a call center modulban

Korábbi posztunkban írtunk már call center modulunk hasznosságáról, ami jó választás lehet, ha egy felkészült alap-ügyfélszolgálatot szeretnél működtetni. Szolgáltatásunk most két új, korszerű funkcióval bővül, ennek apropóján pedig ismét összeszedtük, rendszerünk milyen esetekben lehet a leginkább hasznodra.

Az alaphelyzet az előző, a témával foglalkozó posztunk óta változatlan: call centert üzemeltetni nem olcsó dolog. Még virtuális megoldás alkalmazásával is milliós összegről beszélünk, egy jól működő céges telefonközpont mellé azonban sok esetben elengedhetetlenek legalább alapszintű funkciói. Erre találtuk ki VIPeX rendszerünk call center modulját, ami költséghatékonyan biztosítja számodra ezeket a lehetőségeket.

A modul egyik nagy előnye, hogy segítségével jóval hatékonyabban követheted nyomon kollégáid munkáját. A rendszer lehetővé teszi, hogy részletes, általad meghatározott státuszokat hozz létre, ezáltal biztosítva, hogy tényleg csak épp munkában lévő ügyintézőid fogadhassanak hívásokat, egyúttal viszont jobban figyelhess arra is, kollégáid milyen szüneteket töltenek a munkaidejük alatt. Mindezt a modul jól átlátható statisztikák formájában biztosítja Neked.

A részletesebb statisztikák segítségével aztán is az is könnyebbé válik számodra, hogy értékelhesd munkatársaid hatékonyságát. Ne feledd, az olyan egyszerű adatok, mint a naponta lebonyolított hívások száma megtévesztők lehetnek, a modul által biztosított, akár hívószámonként vagy hívócsoportokként leszűrhető statisztikák azonban megmutathatják, valójában milyen okai lehetnek az ilyen különbségeknek.

Ha már a hívócsoportoknál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy bár ezek a VIPeX telefonközpont megoldásai közt is elérhetőek, sok esetben szükség lehet a call center modul kifinomultabb funkcióira. Ezek lehetővé teszik, hogy egyszerűbben határold el munkatársaid feladatköreit képességeik alapján, vagy hogy a rendszer különböző előre beállított, de a pillanatnyi helyzethez rugalmasan alkalmazkodó változók szerint kezelje kollégáid teherelosztását.

Szintén fontos eleme a call centerek modulnak, hogy az operátor kollégáid munkája könnyebben ellenőrizhető. A rendszerben elérhető supervisori státuszban lehetőség van nem csak belehallgatni de akár bele is avatkozni a munkatársak beszélgetéseibe, ha szükséges, pl. az operátori státuszok váltásával.

Láthatjuk tehát, hogy jó néhány esetben a hagyományos telefonközpont megoldásaihoz a legalapvetőbb szintű call center funkciók is sokat hozzátesznek. Ezekhez az eddig is rendelkezésre álló megoldásokhoz érkezett most két új funkció a modulban, melyek szintén megkönnyíthetik telefonközpontod hatékony működését.

Híváselőzmények megjelenítése operátori felületen

Egyrészről a modulban elérhetővé vált a híváselőzmények visszakeresése, vagyis operátor kollégáid jóval hatékonyabban járhatnak utána az adott számról beérkező összes korábbi hívás lényeges adatának. Néhány kattintással kideríthetik, hogy az adott ügyfél korábban mikor, milyen hosszan vagy melyik kollégával egyeztetett, ezáltal is naprakészebben és gyorsabban segítve a probléma megoldását, egyúttal pedig fenntartva az ügyfélben a tökéletes tájékozottság érzését.

IVR nyomott gombok megjelenítése operátori felületen

Emellett csomagfüggő szolgáltatásként a rendszer része lett a hívás IVR útvonalának megjelenítése. Ezzel a pro csomagjainkban elérhető funkcióval az operátor kolléga fel tudja mérni, az ügyfél milyen híváslogikai úton, adott esetben milyen IVR gombok lenyomásával jutott el a mellékéig, ezáltal már a hívás kezdetén jobban tudja azonosítani a problémát.

Mint láthatod, CC modulunk folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy naprakészen a legkorszerűbb funkciókat biztosíthassuk ügyfélszolgálatod számára. Ennél összetettebb megoldásokra csak olyan nem mindennapi esetekben lehet szükséged, mint mondjuk egy kimenő kampány lebonyolítása, amihez kapcsolódóan kihívó listákat szeretnél a rendszerben kezelni, automatikus kihívásokat (prediktív tárcsázás) indítani, vagy részletes kampánystatisztikát vezetni.

Zsolt

0

Szólj hozzá