Készülékbérlet

IP telefonok bérlése
A szolgáltatásaink használatához szükséges IP telefonok nemcsak megvásárolhatóak, hanem kedvező feltételekkel bérelhetőek is tőlünk. Így ahhoz sem szükséges nagyobb beruházás, hogy új hálózat kiépítését, vagy meglévő hálózatának korszerűsítését a legkorszerűbb IP telefonkészülékek segítségével valósítsa meg. Az IP telefonkészülékek bérleti konstrukcióban történő beszerzésével akár több százezer forint beruházási költséget takaríthat meg egy nagyobb irodaház hálózatának kiépítésekor, korszerűsítésekor. A megoldás optimális az irodaház üzemeltetők részére is, akik így teljes ügyfélkörüknek kínálhatják a legmodernebb digitális telefónia előnyeit.

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

KKV IP-átállás program

Vipex

IP telefonközpont beruházás nélkül

KKV IP átállás program

A piac legkorszerűbb felhő alapú telefonközpontjához a CISCO SPA 303-G2 IP-telefonokat most akár havi 50 Ft bérleti díjért használhatja! VIPeX ajánlatok kedvezményes készülékbérlettel minden vállalatmérethez!

Kérje egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Készülékek

Valamennyi készülékünket igényelheti bérleti konstrukcióban is. Ismerje meg készülékválasztékunkat!

Voip telefonok

Árak

Készülék, eszközHavi díj (36 hó)Havi díj (24 hó)
Cisco SPA303G2 VoIP telefon – Akciós1.000 Ft / hó1.300 Ft / hó
Cisco SPA112 VoIP adapter – Akciós700 Ft / hó900 Ft / hó

A bérleti díjak a kiemelten bérletre ajánlott készülékek akciós díjai. A feltüntetett díjak nettó havidíjak, melyek nem tartalmazzák az általános forgalmi adót. Frissítve: 2018.06.01. A megrendelés időpontjában a beszerzési árak függvényében történő árváltoztatás jogát a Szolgáltató fenntartja.

Kérje ajánlatunkat!

A megrendelt mennyiségtől és a kapcsolódó szolgáltatásoktól függően egyedi, kedvezményes készülékbérleti állunk rendelkezésére!

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Mikortól használhatom?

Készülékeink többségét – kiterjedt és megbízható partnerhálózatunknak köszönhetően – néhány napos szállítási határidővel rendelkezésére bocsátjuk. Ettől eltérő esetben megrendelés előtt tájékoztatjuk Önt a vállalt szállítási határidőről.

Bérleti feltételek

A készülékbérlet pontos részleteiről az Egyedi Előfizetői Szerződésben állapodunk meg. Ilyenkor a készülék az Opennetworks tulajdonában marad. A készülékbérletet 36 hónap készülékbérleti hűségidő vállalása mellett biztosítjuk, amelytől az Egyedi Előfizetői Szerződésben eltérhetünk.

A hűségidő vállalása mellett Ön az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe a készülékbérlet keretében:

  • IP telefonok konfigurált állapotban történő átadása
  • szükség esetén a készülékek távoli hozzáféréssel történő átkonfigurálása
  • meghibásodás esetén a készülékek garanciális javítása
  • a javítás időtartamára cserekészülék biztosítása

A készülékbérleti díj nem tartalmazza a helyszíni kiszállítások és kiszállások díját.

A bérleti konsturkcióban átadott készülékek a Szolgáltató tulajdonát képezik, azokat kizárólag az Előfizető használhatja a Szolgáltatás igénybe vételéhez kapcsolódóan, kizárólag az Egyedi Előfizetői Szerződés érvényessége alatt. A végberendezés nem rendeltetésszerű használatából, megrongálásából, harmadik személy részére történő átruházásából származó valamennyi esetleges kárát a Szolgáltató jogosult az Előfizetőre hárítani.

Hűségidőn belüli szerződésbontás esetén az Előfizető köteles a használt készülékeket Szolgáltató aktuális használati időt (értékcsökkenést) is figyelembe vevő árajánlata alapján megvásárolni, vagy választhatja a hűségidő végéig történő bérleti díj egyösszegű kifizetését.