Telefonszámok

Vezetékes telefon
Telefonszámok az Ön speciális igényeihez! Szolgáltatásainkhoz ingyenes ügyfélhívást biztosító zöld számra, könnyen megjegyezhető „szép számra”, egyedi előfizetési számra,  sőt külföldi telefonszámra, vagy akár nemzetközi zöld számra is előfizethet. Magyarországi hívószámokat minden vidéki körzetben is biztosítunk ügyfeleink számára.

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Ingyenes Hívószám

Zöld Szám

Ha karitatív vagy üzleti okokból átvállalja a hívás díjának teljes egészét ügyfeleitől, azzal egészen biztosan növeli elkötelezettségüket.

Belföldi Zöld Szám szolgáltatásunk igénybevételével teljes egészében átvállalhatja vállalata elérésének költségeit az ügyfelektől, akik így ingyenesen hívhatják vállalkozását.

Egyedi igénye alapján akár Nemzetközi Zöld Számot is biztosíthatunk Önnek, melynek segítségével a kért országból vagy országokból díjmentesen hívhatják Önt ügyfelei.

Kinek ajánljuk Zöld Szám szolgáltatásainkat?

Elsősorban azoknak, akik szeretnék ügyfélszolgálatuk elérését kényelmesebbé és gazdaságosabbá tenni ügyfeleik számára. A Zöld Szám olyan vezetékes telefonszám, mely különösen előnyös szolgáltató cégeknek, segélyszolgálatoknak, karitatív szervezeteknek.

Mik a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Zöld Szám szolgáltatásunkkal Ön közelebb kerül ügyfeleihez, hiszen így végre elfelejthetik a különböző körzetszámokat és tarifazónákat.
 • A Zöld Szám Szolgáltatással ügyfelei díjmentesen elérik Önt – ezzel lényegesen nagyobb az esély a kapcsolatfelvételre.
 • Zöld Számmal az ügyfelekkel való kapcsolattartás új formáit vezetheti be cége életébe: megkönnyítheti az ügyfelek, vevők tájékoztatását, vállalatát ügyfélbarátabbá teheti, új értékesítési, ügyfélszolgálati formákat alakíthat ki.
Zöld Szám díjak 
Bekapcsolási díj13.740 Ft
Havi díj6.870 Ft / hó
Forgalmi díj – Belföldi vezetékes9,9 Ft / perc
Forgalmi díj – Belföldi mobil24,9 Ft / perc

Nincs kapcsolási díj. Másodperc alapú számlázás. Az itt feltüntetett árak az érvényes Díjszabásunkban szereplő nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) nem tartalmazzák.

Kék Szám

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 1/2016. (I. 15.) számú rendeletének értelmében a kedvezményes díjazású („Kék”) számok kivezetésre kerülnek. Ennek értelmében az NMHH 2016. januárjában zárolta a számozási tartományt, így új kedvezményes díjazású telefonszám igénylésére nincs lehetőség. 2016. június 30-tól kezdve a “kedvezményes díjazású szolgáltatás” fogalma kikerül a szabályozásból, a korábban kék szám díjért hívható számok hívása tovább használat esetén ingyenes lesz.  A telefonszámok ily módon 2017. december 31-ig használhatóak, ezt követően az NMHH végleg visszavonja  a kijelölési engedélyeket.

Külföldi Hívószám

Ha külföldi partnerei gyakran keresik Önt, akkor Külföldi vezetékes telefonszám igénylésével teheti vonzóbbá és kedvezőbbé számukra a kapcsolattartást.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Külföldi Hívószám ideális mindazoknak, akik rendszeresen tartanak kapcsolatot egy-két európai célországgal. Ideális külföldi kirendeltségeknek, helyi irodáknak is, vagy olyan határokon átívelő szolgáltatásokhoz – pl. asszisztencia – amit több országból is igénybe vesznek.

Mik a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • A külföldi hívószámon ügyfelei, partnerei helyi tarifával érik el Önt.
 • Megkönnyíti az elérést.
 • Növeli az ügyfelek lojalitását.

Milyen országokra igényelhető?

 • EU-n belül: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia
 • EU-n kívül: Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Bahrein, Brazília, Chile, Dél-afrikai Köztársaság, Dél-Korea, Dominikai Köztársaság, Grúzia, Hong Kong, Izrael, Japán, Kanada, Kína, Kolumbia, Mexikó, Oroszország, Panama, Peru, Puerto Rico, Salvador, Svájc, Szingapúr, Törökország, Új-Zéland.

Töltse le terméktájékoztatónkat!

Külföldi Hívószám díjak 
Bekapcsolási díj11.450 Ft
Havi díj5.725 Ft / hó
Külföldi Hívószám díjak 
Bekapcsolási díj11.450 Ft
Havi díj11.450 Ft / hó

Nincs forgalmi díj. Bizonyos országok esetén szükséges egy ottani cím igazolása (pl. közüzemi számlával). Az itt feltüntetett árak az érvényes Díjszabásunkban szereplő nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) nem tartalmazzák.

hívószámok VOIP telefon

Szép Szám

Szép Szám szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy könnyen megjegyezhető telefonszámot kérjen előfizetéséhez.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Ez az első látásra vagy hallásra könnyen megjegyezhető vezetékes telefonszám elsősorban azoknak ideális, akik szeretnék elérésüket kényelmesebbé, marketingkommunikációs tevékenységüket hatékonyabbá tenni.

Mik a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • A szám könnyen megjegyezhető, könnyen köthető az Ön cégéhez.
 • Fontos marketingeszköz, reklámhordozó.
Szép Szám díjak 
Bekapcsolási díj (online felkínált számok esetén)17.175 Ft

Az itt feltüntetett árak az érvényes Díjszabásunkban szereplő nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) nem tartalmazzák.

Egyedi ajánlatért hívja ügyfélszolgálatunkat: +36-1-999-6000

Egyedi Hívószámok

Az Egyedi Hívószám az előfizetők által egyedileg, konkrét elképzelés alapján igényelt vezetékes telefonszám, amely nem fedhető le a Szép Számok számmintáinak egyikével sem.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Az Egyedi Hívószámokat azoknak ajánljuk, akik szeretnének könnyen megjegyezhető telefonszámot és így hívószámukat pl. valamilyen eseményhez, dátumhoz szeretnék kötni.
A szolgáltatás előnyös lehet olyan vállalkozásoknak is, ahol a cégnév, szlogen vagy a vállalati imázs az ügyfelek számára könnyen azonosítható számsorozathoz köthető.

Mik a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • A szám könnyen megjegyezhető, könnyen köthető az Ön cégéhez.
 • Fontos marketingeszköz, reklámhordozó.

Egyedi ajánlatért hívja ügyfélszolgálatunkat: +36-1-999-6000

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Legújabb blogbejegyzések a témában

Jó helyre, jó időben – a közvetlen visszahívás

Egy telekommunikációs rendszer, legyen telefonközpont, ügyfélközpont vagy call center, naponta akár több ezer hívást is lebonyolít. Ezek többségében céges hívások, többségében üzleti ügyben és többségében a cég általános üzleti vagy ügyélszolgálati tevékenységéhez kapcsolódnak. Így a központ alapbeálltásait ezeknek az alapfeltételeknek megfelelően kell elvégezni. Vannak viszont kivételek, és ezek kezelését segíti például a közvetlen visszahívás funkció....

Tovább

Munkatársak a világ körül – az első lépések

A digitális nomád életmód nem egy kósza hóbort, hanem jó eséllyel az elkövetkezendő évtized egyik legnépszerűbb életformája lesz. Éppen ezért munkaadóként elkerülhetetlen, hogy te is tisztában légy a digitális nomádok alkalmazásának mikéntjével és szüksége technológia eszköztárával. Így ezen a héten a digitális nomádok alkalmazásának kérdéseit, munkaszervezési és technológia feltételeit foglalom össze, néhány a témával foglalkozó cikk alapján....

Tovább

Munkában a világ körül – az első lépések

Lassan véget érnek a nyári szabadságok és bizony sokunknak nem könnyű a munkába való visszatérés, bármennyire is szeretjük, amit csinálunk. Így ezen a héten a digitális nomád életforma és munkavégzési kultúra kérdéseit, munkaszervezési és technológia feltételeit foglalom össze, számtalan a témával foglalkozó cikk alapján....

Tovább