Click2Call webes hívógomb C2C Webshop Wizard modullal

hívás webes hívógombbal

A Click2Call-ról

Az Opennetworks Click2Call szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfélszolgálati elérését webes hívógomb formájában weboldalába, alkalmazásába ágyazza, ahonnan ügyfelei egyetlen gombnyomással telefonon érhetik el az ügyfélközpontot. A Click2Call segítségével ügyfelei és partnerei szükség esetén azonnal, problémamentesen, további eszköz igénybevétele nélkül, a vásárlási vagy ügyintézési folyamatot nem megszakítva léphetnek kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársaival cége weboldalán keresztül.

Legújabb fejlesztésünk – a C2C Webshop Wizard – a Click2Call szolgáltatás továbbfejlesztett, webáruházak igényeire szabott változata, mely ugyanakkor minden ügyfélszolgálat számára ideális megoldás.

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Előnyök – minden ügyfélszolgálaton

Az emberi hang, a személyes kapcsolat egyre fontosabb tényezője az üzleti sikernek. Minél összetettebb a termék vagy szolgáltatás, annál fontosabb, hogy ügyfelei elérjék Önt. Legyen szó akár az ügyfél bizalmának felkeltéséről, akár egy vásárlási döntés megkönnyítéséről, vagy a márkahűség építéséről. Fontos, hogy ügyfelei úgy érezzék, bármikor személyes, nekik szóló figyelmet, támogatást kaphatnak.

A webes hívógomb – Click2Call – szolgáltatás révén weboldalainak, webáruházának, webes alkalmazásának látogatói az ott elhelyezett hívógombra kattintva, külön programok letöltése és telepítése nélkül telefonos kapcsolatot tudnak létesíteni a hívógombhoz rendelt telefonszámmal, tehát az Ön ügyfélszolgálati munkatársával.

A hívás az ügyfél részére minden esetben költségmentes. A használathoz kapcsolódó forgalmi díjak – melyeket az Előfizető fizet – a választott számtípustól függően kerülnek meghatározásra. Amennyiben Click2Call szolgáltatásunkat VIPeX, ICenter IN vagy Telefonáló szolgáltatásunkkal együtt veszi igénybe, akkor alapesetben nem kell forgalmi díjat fizetni. Természetesen a rendszer más szolgáltató telefon-, alközpont-, vagy call center szolgáltatásával és telefonszámával is igénybe vehető, ez esetben a megrendelő az Opennetworks érvényes Díjszabásában meghatározott kedvező forgalmi díjakat fizeti az ügyfélhívások után.

Előnyök – webáruházakban

Az online csatornákon is értékesítő vállalkozások jelentős erőforrást fektetnek abba, hogy megfelelő mennyiségű látogatót tereljenek weboldalaikra. A tapasztalatok szerint azonban a weboldalak látogatóinak átlagosan csupán 2 százaléka vásárol egy weboldalon, míg a látogatók 98 százaléka információszerzésre használja az online felületeket. Az, hogy a konkrét vásárlás végül melyik kereskedőnél valósul meg, nagy mértékben múlik azon, hogy a webáruház mennyire képes javára billenteni a vásárlói döntési folyamatot. Az azonnali kapcsolatfelvételi lehetőség segít ebben.

A vásárlás élmény, de azt, hogy a tényleges vásárlási döntés milyen döntési folyamat során születik meg, számos tényező befolyásolja. Az azonban minden korosztálynál, fogyasztói típusnál és minden típusú terméknél hatásos lehet, ha a vevő kapcsolatba tud lépni az eladóval a vásárlás során. Telefonhívással – ahogy régen….de történjen egy gombnyomásra és legyen ingyen a vevőnek!

 • Azt, hogy ne veszítsen vevőt a vásárlási folyamat közben a bizonytalankodás miatt.
 • Azt, hogy bármilyen megoldást is épít a webáruházadba azt gyorsan, problémamentesen, jelentős költségek nélkül tehesse meg.
 • Azt, hogy csak akkor hívják a webshopból az ügyfélszolgálatot, ha van ott valaki.
 • No és persze külön öröm lenne, ha a hívással együtt értékes ügyféladatokhoz is jutna: de jó lenne tudni, hogy egy regisztrált törzsvevő hívja. Hát még ha tudná, hogy Kovács Úr akkor hívja, amikor éppen az akciós notebook-ot nézi, ezüst színben……

Funkciók és opciók

Funkciók

 • a hívógomb beépíthető tetszőleges számú weboldalba – pl. egy webáruház valamennyi termék-weboldalába.
 • igény esetén a megfelelő számú telefonszám és beszédcsatorna (párhuzamos beszélgetési lehetőség) biztosítása, az ehhez kapcsolódó kedvező forgalmi díjú VoIP telefonszolgáltatással (Telefonáló)
 • igény esetén a megoldás azonnal illeszthető alközponti (VIPeX) és call center (ICenter IN) szolgáltatásunkhoz is. A hívások végződtethetők munkatársnál, hívócsoportban, IVR-ban. Visszahívásos kapcsolat esetén a visszahívó szám is lehet pl. egy hívócsoport mellék, így a szolgáltatás pontosan, jól illeszthető az ügyfélszolgálati folyamatba
 • biztonságos kapcsolat támogatása (HTTPS, RTMPS)
 • webes adminisztrátori felületen, sablonokkal testre szabható design, vagy egyedi design kialakításának lehetősége
 • webes adminisztrátori felületen feltölthető céges logó és hívógomb szövegek
 • webes adminisztrátori felületen beállítható nyitva- és zárva tartási idő, eltérő hívógomb szöveg, ha az ügyfélszolgálat elérhető vagy ha zárva van
 • online elérhető, részletes, ügyfélszolgálati folyamatokat támogató híváslista

Töltse le online terméktájékoztatónkat!

Opciók

„Web-to-phone” szolgáltatás működése mellett a hívó fél a böngészőn keresztül beszélhet az operátorral. A „hívás” gomb megnyomásával a kapcsolat a böngészőn keresztül épül fel és a telefonhívás az Előfizető ügyfélszolgálatán csörög ki: egy vagy több melléken, egy hívócsoportban vagy akár az IVR rendszerbe is becsatlakozhat.

Ha az ügyfelek/vevők jelentős része az Y vagy a Z generációból kerül ki, az árucikk nagyon kelendő, standard és a beszélgetési idő rövidebb, úgy bizton elégséges, sőt célra vezető  lesz a „web-to-phone” opció.

Ha a hívó fél böngészője mégsem támogatná a WebRTC technológiát, akkor – már a szolgáltatás implementáció során – választhatja azt a megoldást, hogy ez esetben azonnal – felkínálja az ügyfélnek a „phone-to-phone” lehetőséget.

„Phone-to-phone” kapcsolat esetén az ügyfél a saját telefonszámát adhatja meg a weboldalon, amit a Click2Call rendszer felhív, majd ha az ügyfél fogadta a hívást, a rendszer felhívja az Előfizető által beállított számot és a két felet összekapcsolja. Ehhez a megoldáshoz is beállítható az Előfizetőnél egy vagy több mellék, hívócsoport, vagy akár IVR is.

Előny az ügyfél számára, hogy saját végberendezésén (pl. mobil vagy vezetékes telefonján) beszélhet az operátorral, nem kell hozzá mikrofon vagy számítógépes hangszóró/headset.

Tegyük fel, hogy  Ön egy követeléskezelő cég ügyfélszolgálati vezetője, ahol ajándék, ha az ügyfél hajlandó az ügyfélszolgálattal szóba állni. Ennek %-os arányát jelentősen növelheti, ha a „phone-to-phone” opciót választja.

Szintén célszerű ez a megoldás, ha vevői között az X és a „silver” generáció is jelentős szerepet játszik, ha a célpiacon nagy a verseny, a termék/szolgáltatás bonyolultabb vagy a beszélgetési idő hosszabb lehet. Ha zöld száma van az ügyfélszolgálaton, ne is gondolkozzon! Ugyanazért kell a „phone-to-phone” megoldás mellett döntenie, amiért azt bevezette!

A Rendeléskövetés opció segítségével értékes ügyféladatokra tehet szert már a vásárlási folyamat során. A Click2Call kapcsolat létrejöttekor az ügyfélszolgálat részére – akár a telefonkészüléken történő kijelzéssel, akár a CRM rendszer felé – továbbításra kerül, hogy az ügyfél a híváskor a rendelési/ügyfélkezelési folyamat mely lépésénél járt (pl. szállítási adatok megadása, bizonyos típusú mosógép rendelése). Ez nagy mértékben segíti a testre szabott ügyfélkiszolgálást és a sikeres konverziót, azaz kézzelfoghatóan növeli a bevételt.

A Rendeléskövetés funkcióhoz kapcsolódó beálítások – ha telefonkészüléken kell ezeket kijelezni – a webes adminisztrátori felületen megadhatók. Itt a webáruház, ügyfélszolgálati honlap tetszőleges számú oldalához meghatározhat olyan nevű hívóazonosító mezőt (caller id), ami a hívott ügyfélszolgálati munkatárs készülékén jelzi a konkrét böngészési információt. Az opció megfelelő kijelzővel rendelkező IP telefonkészüléken igénybe vehető, mely megtalálható termékválasztékunkban és kedvező, bérleti konstrukcióban is igénybe vehető.

A rendeléskövetés megvalósítható API interface-cel is, ilyenkor az Ön CRM rendszere számára a fentieken kívül tetszőleges információ átadható, pl. megvalósítható annak követése is, hogy pontosan ki a webáruházban már regisztrált hívó fél.

Kiknek ajánljuk a Click2Call szolgáltatást?

Webes értékesítés a C2C Webshop Wizarddal – Minél összetettebb a termék vagy szolgáltatás, amit egy webáruházban megvásárolnak, annál többet segíthet, ha a vásárlási folyamat megszakítása nélkül tud az ügyfél kérdezni, tájékozódni. Ez szinte azonnali értékesítési eredménynövekedés mellett segíti a „szakértő” benyomás kialakítását, a márkahűséget is.
Bank és biztosítás – Itt az igénylési, értékesítési, ügyfélszolgálati, e-banking folyamatok hatékonyabbá tételében, valamint a pénzügyi területen elengedhetetlen bizalom kiépítésében és fenntartásában segíthet ez a megoldás. Behajtási, követeléskezelési területen az ingyenes ügyfélhívási lehetőség növeli az ügyfél kapcsolatfelvételi hajlandóságát, a “phone-to-phone” opcióval pedig aktuális elérhetőséget szerezhetünk.
Utazás, utazásszervezés, fizetővendéglátás – Jellegénél fogva az utazási szektor volt az egyik első az online értékesítés, foglalási rendszerek bevezetésében. Ugyanakkor éppen ez az a terület, ahol könnyebben lehet eladni azt, amiben az ügyfél bízik, mivel általában a foglalási díjak egy részét előre ki kell fizetni. Ebből a szempontból az élőhangos kapcsolattartási lehetőség kiemelt szerepet kaphat.

Műszaki tudnivalók

     Mi szükséges a használathoz?

 • A megrendelő részéről: működő weboldal, amibe az alkalmazás beépíthető
 • A felhasználó részéről: WebRTC technológiát támogató böngésző. Erről bővebben itt olvashat.
 • Mikrofon és hangszóró, vagy headset web-to-phone opcióhoz (phone-to-phone opció esetén ezekre nincs szükség, mert a visszahívás telefonkészülékre történik).
 • Rendeléskövetés funkció esetén megfelelő kijelzővel rendelkező IP telefon készülék.
 • API interface, ha a rendeléskövetés funkciót API-kapcsolattal kívánja igénybe venni.
VOIP szolgáltatás, softphone

Árak

Bekapcsolási díjFt
Üzembe helyezés VIPeX vagy iCenter IN szolgáltatással rendelkező ügyfeleknek10.000 Ft
Üzembe helyezés VIPeX vagy iCenter IN szolgáltatással nem rendelkező ügyfeleknek25.000 Ft

Az itt feltüntetett árak nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) nem tartalmazzák.

Havi díj (egy telefonszámmal)Ft/hó
Két párhuzamos hívás lehetőségével10.000 Ft/hó
Öt párhuzamos hívás lehetőségével15.000 Ft/hó
Tíz párhuzamos hívás lehetőségével20.000 Ft/hó

Az itt feltüntetett árak nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) nem tartalmazzák.

2018. március 31-ig megkötött szerződések esetében a havi díjakból 12 hónapig 50% kedvezményt biztosítunk.

Forgalmi díjak

A forgalmi díjak aktuális Díjszabásunk szerint kerülnek felszámításra. A hívást kezdeményező fél részére a hívás ingyenes, a forgalmi díjakat az Előfizető fizeti.

Amennyiben az Előfizető rendelkezik az Opennetworks Kft.-nél érvényes Telefonáló, VIPeX vagy iCenter IN előfizetéssel és ezekhez veszi igénybe a C2C szolgáltatást, akkor:

 • a webes felületről indított (web-to-phone) hívások hálózaton belüli hívásnak minősülnek, így ingyenesek,
 • az azonnali visszahívásos (phone-to-phone) hívások az Előfizetői Szerződésben foglalt forgalmi díjakkal kerülnek elszámolásra.
Üzembe helyezésFt
Üzembe helyezés CID (készülékre történő továbbítás) esetén10.000 Ft
Üzembe helyezés API (pl. CRM kapcsolat) esetén50.000 Ft

A CID igénybe vételének feltétele, hogy az Előfizető rendelkezzen az információ fogadására alkalmas kijelzővel rendelkező IP telefonkészülékkel.

Havi díj Ft/hó
CID (készülékre történő továbbítás) esetén10.000 Ft/hó
API (pl. CRM kapcsolat) esetén15.000 Ft/hó

Az itt feltüntetett árak nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) nem tartalmazzák.

2018. március 31-ig megkötött szerződések esetében a havi díjakból 12 hónapig 50% kedvezményt biztosítunk.

Próbálja ki most, rendelje meg egyszerűen!

Próbálja ki most azonnali viszahívással!

webes hívógomb használata
Click2Call

Értékesítési munkatársaink fognak jelentkezni Önnél azonnal a megadott telefonszámon!

Ha érdekli, hogyan működik a szolgáltatás, kattintson a hívás gombra, adja meg telefonszámát és értékesítési munkatársaink azonnal jelentkeznek Önnél a megadott számon. Ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk munkanapokon 9-18 óra között áll szíves rendelkezésére a szolgáltatás azonnali tesztelésére.

Hívás

Rendelje meg egyszerűen!

2018. június 30-ig szerződő ügyfeleinknek jelentős egyszeri és havi díj kedvezménnyel kínáljuk a szolgáltatást. Töltse ki az alábbi ajánlatkérést kedvezményes ajánlatért!

Click2Call-hoz az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk

Telefonáló
VIPeX
ICenter IN

Legújabb blogbejegyzések a témában

Ünnepi segítség: karácsonyi megoldások a VIPeX-ben

A karácsonyi időszak során a hatékony ügyfél-kommunikáció fontosabb, mint bármikor máskor az évben, a munkatársaknak pedig nehéz körülmények között kell helytállniuk. Eheti blogposztunkban összeszedtük, mikre érdemes ilyenkor figyelni és mi milyen megoldásokkal tudjuk segíteni kollégáid munkáját....

Tovább

Hang és videómegoszás könnyedén: WebRTC alapok

A problémamentes hang és videómegosztás már nélkülözhetetlen a vállalati kommunikációban. Ezt a fontos feladatot segíti elő egy rohamosan fejlődő technológia, a WebRTC.  Mivel mi, az Opennetworksnél is a  WebRTC-re alapozzuk ilyen fejlesztéseinket, most bemutatjuk Nektek, hogyan működik, miben újító jellegű, és miért lehet hasznos a technológia alkalmazása....

Tovább

Kapcsold könnyen: videóhívások az operátori felületen

Legutóbb egy bejegyzésünkben már beszéltünk nektek arról, milyen szuper módon működik VIPeX Call Center modulunk operátori felülete. Rengeteg hasznos funkció, rengeteg opció, amik közül csak azt kell aktiválnod, amire ügyfélszolgálatodnak szüksége van. Valami viszont hiányzott. Hiszen pofonegyszerű lenne, ha a rendszer egyetlen fel...

Tovább