Bemutatkozunk

Vállalati telekommunikáció, Opennet csapat
OPENNET Blog logó
Hiszünk abban, hogy az emberi hang a kommunikációban éppolyan fontos, mint az ügyfélkapcsolatokban. Igazi csapatként dolgozva célunknak tekintjük, hogy ügyfeleinknél is igazi csapattaggá váljunk. Akik készek a rugalmas együttműködésre. Akik megoldják a problémákat. Akikkel „emberhangon” lehet beszélgetni. Akikkel jó együtt dolgozni. Ezért tartjuk fontosnak, hogy ismerősökké váljunk. Így személyesen is bemutatkozunk.
Beliczay András

Beliczay András

ügyvezető

„Arra törekszem, hogy folyamatosan fejlődjünk, hogy minden nap, minden területen hozzátegyünk valamit ahhoz, amit nyújtani tudunk.. Szeretném, hogy ügyfeleink partnernek tekintsenek céljaik megvalósításában” – vallja András magáról. Az Opennetworks tulajdonos ügyvezetőjeként együtt nőtt fel a céggel. Álma – melynek megvalósításától már nem jár messze – hogy egy professzionális, de szerethető telekommunikációs céget vezethessen, ami egyenlő félként veheti fel a versenyt a piacvezetőkkel. András a cég vezetőjeként éppúgy nem riad vissza a nagy kihívásoktól, mint amikor barlangi búvárként merül alá.
Stark Judit

Stark Judit

cégvezető

Judit, több mint két évtizedes szakmai tapasztalatára alapozva, állandó külsős munkatársként koordinálja az értékesítési és marketing munkát, valamint tanácsadóként támogatja a cégvezetést. A szakmai sokszínűség mellett erőssége a gyors feladatelemző és -megoldó képessége, stratégiai gondolkodásmódja. Céltudatosságával, pozitív gondolkodásával és fáradhatatlan lendületével folyamatos fejlődésre sarkall minket. Mindannyiunk nővére, aki éppúgy szívén viseli a cég üzleti sikerét és az ügyfelek elégedettségét, mint a csapattagok boldogságát.
Kulik Zsolt

Kulik Zsolt

értékesítési vezető

Kitartás, alkalmazkodó képesség és stratégiai gondolkodásmód. Zsolt néhány jó tulajdonsága, mely az igazán jó értékesítőt az átlagostól megkülönbözteti. Márpedig Zsolt tipikus jó értékesítő: ha kiküldik az ajtón, bejön az ablakon. Erőssége, hogy minden ügyfél számára megtalálja a műszakilag és üzletileg is korrekt megoldást. Egyéniség, akinek mindig van mindenkihez egy kedves szava. Megértő és jó beszélgetőtárs, sajátos humora mindenkit jókedvre derít. Két gyermeke mellett a fiatalabb kollégáknak is kicsit „apukája”.
Mézgár Gyula

Mezgár Gyula Andor

értékesítési képviselő

Egy jó értékesítővel kapcsolatban alapelvárás a határozottság, a figyelem és a profizmus. Gyula mindezek mellett türelmes és kedves, végtelenül kitartó és megbízható. Éppúgy öröm lehet vele egy tárgyalás, mint egy jó beszélgetés az olasz fociról, amiért rajong. Ha ügyfelévé válsz, biztos lehetsz, hogy küzdeni fog azért – akár velünk is – hogy a számodra legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb feltételekkel kapd meg. Azon dolgozik, hogy ne legyen teljesíthetetlen kérésed. Csak biliárd bajnokságra ne hívd ki, mert abban nagyon jó!
Erdély-Káli Anita

Erdély-Káli Anita

ügyfélkapcsolati vezető

Kisvállalkozásként számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink kedves és hozzáértő segítséget kapjanak azoktól a kollégáinktól, akikhez elsőként fordulnak. Mivel telekommunikációs és informatikai szektorban dolgozunk és több ezer ügyfelet szolgálunk ki, az ügyfélszolgálat az Opennetben nem munka, hanem hivatás. Anita pedig igazi “elhivatott profi”, akinek kedvességére, segítőkészségére, gyors problémamegoldó képességére és elkötelezettségére mindig számíthatnak az ügyfelek és a munkatársak is. Gyönyörű telefonhangja és vidám, nyitott személyisége pedig csak ráadás ehhez.
Kutasi Anna

Bélik-Kutasi Anna

Értékesítés támogató munkatárs

Ancsa ismét csapatunkat erősíti! Jelentős pénzügyi és operatív tapasztalatát kihasználva, most elsősorban az értékesítési csoport, valamint a cégvezetés munkáját segíti. Kedves és kitartó a dolgok “kigubancolásában” és rendbe tételében, figyelmes és számíthatunk rá önálló projektekben is. Nagy tapasztalattal és nagy tudásvággyal rendelkező kollégánk, így szeretnénk több területen is bevetni a közeljövőben. Örülünk, hogy megint hallhatjuk önfeledt nevetését és jól esik, hogy a főállású “anyukaságból” visszatérve is minket választott.
Szemereki Tamás

Szemereki Tamás

projektmenedzser

Tamás pontosan, átgondoltan és elkötelezetten irányítja ügyfélprojektjeink megvalósítását. Jól ismeri szolgáltatásainkat, készülékeinket, szabályzatainkat, nyitott arra, hogy megfelelő megoldást találjon az egyedi ügyféligényekre és ezeket szívesen egyezteti a műszaki területtel. Erőssége a türelmes kommunikáció. „Csak olyan szolgáltatást ajánlok szívesen, amiben igazán hiszek” – mondja magáról…..és a mi szolgáltatásainkat örömmel ajánlja! A mukanapok feszültségét legszívesebben focizással vagy gitározással vezeti le.
Makhándi János

Makhándi János

projekt támogató munkatárs

Jani valódi meglepetés! A hétköznapokon szerényen és kedvesen old meg minden feladatot, de a csapatépítések során előbújik a benne rejtőző szuperhős! Gokartban, társasjátékban, sörözésben egyaránt verhetetlen és szabad idejében még rövidfilmeket is forgat. Nagyszerű és sokoldalú kolléga, akinek türelmét már megismertük a telefonos értékesítés területén, most pedig műszaki vénája, kitartása és alapossága teszi nélkülözhetetlenné őt a projekt-megvalósítás során.
Urbanics Katalin

Fejes-Urbanics Katalin

pénzügyi munkatárs

Kati junior programunk keretében lépett a csapatba. Fiatal kora ellenére felelősségteljesen, nagy precizitással, figyelemmel, pontosan végezte munkáját, így mára a pénzügyi terület önálló irányítója. Erőssége a problémás feladatok megoldása. Jól érzi magát nálunk, hiszen egy lendületes, fiatalos, profi csapat tagjaként vehet részt munkánkban és együtt fejlődhet cégünkkel. Éppoly nyitott, lelkes, kedves és barátságos munkaidőben, mint amilyen szabadidejében, amit legszívesebben barátaival a szabadban tölt.
Tóth Immánuel

Tóth Immánuel

devops vezető

Gyúrd össze Antonio Banderas mosolyát egy hároméves őszinte kíváncsiságával, fűszerezd egy nagy adag tehetséggel és rakj alá zenei aláfestést: ez Imo. IT  csapatunk vezetőjeként Imo nyitott arra, hogy informatikai projektjeinkben ötvözze a legújabb technológiai elvárásokat az egyszerű és ügyfélbarát megoldásokkal. Kitartó, lelkiismeretes és megbízható kollégánk, igazi csapatjátékos, akivel a közös munka éppolyan öröm, mint egy jó buli – különösen, ha a zenét is ő szolgáltatja.
Vati Ádám

Vati Ádám

fejlesztő

Ádám pontosan, gyorsan és kreatívan valósítja meg a szolgátlatásaink fejlesztéséhez kapcsolódó informatikai projekteket. Bármely technnológiai vagy üzleti innováció megvalósításában éppen akkora kihívást lát, mint az egyedi ügyféligények teljesítésében. Tudásvágya arra készteti, hogy ne pusztán „kódot írjon”, hanem folyamatosan többet és többet tegyen hozzá azokhoz a megoldásokhoz, melyek a keze alól kikerülnek. Pont úgy száguld az információs sztrádán, mint amikor motorjára pattan.
Donka Balázs

Donka Balázs

fejlesztő

Balázs méltán érdemli ki a “legcsendesebb munkatársunk” kitüntető címet. Bár nagyon jókat lehet beszélgetni vele szinte mindenről munkába jövet és menet, gondolatai idebent egyfolytában a bináris világ rejtelmeiben kalandoznak. Szívesen fejleszt innovatív technológiai megoldásokat, old meg nehéz kérdéseket és áll kihívások elé. Tudásvágya és gyakorlatias szemlélete egyaránt erősítik felhő alapú megoldásaink színvonalát.
Budai Zoltán

Budai Zoltán

fejlesztő

Zoli a legújabb csapattag és érkezésekor rögtön belevetette magát ügyfélmenedzsment rendszerünk fejlesztési munkáiba. Zeus (aki nem görög isten hanem a rendszer) nagyon hálásan fogadja hozzáértő munkáját és mi is nagy örömmel látjuk, hogy napról-napra újabb funkciók segítik az irodai, telepítési és adminisztrációs munkát. Bízunk benne, hogy Zoli lelkesedése és tudásvágya hosszú távon elkíséri majd őt csapattagként a megoldásfejlesztés világában is.
Viktor Angelika

Uri-Kovácsné Viktor Angelika

üzleti elemző, adatvédelmi tisztviselő

Angelika néhány hónap alatt lopta be magát ügyfeleink, hatósági partnereink és munkatársaink szívébe. Nagyon kedves “jelenség”, aki éppen olyan okos, mint amilyen vidám.  Számíthatsz rá, ha egy jót beszélgetnél, ha meg kell védeni a csapat érdekeit és akkor is, ha valami nehéz feladatban kell megállni a helyét.
Hollósi Botond

Hollósi Botond

rendszermérnök

Megbízható, alapos és kitartó. E három szó jellemzi talán legikább Botondot, az informatikai üzemeltetési csapat oszlopos tagját. Botond nyugodtan, részletesen és precízen tárja fel egy-egy ügyfélprobléma mögött rejlő okokat, dolgozza ki a lehetséges megoldásokat és „orvosolja” a bajt. Türelmesen, részletesen válaszol ügyfeleink műszaki kérdéseire, részletesen átgondolja az informatikai folyamatokat és részt vesz a működés megtervezésében.
Czébán Attila

Czébán Attila

rendszermérnök

“13-14 évesen sokat ültem a gép előtt és azt mondták jó lehetőségek vannak a szakmában; így lettem informatikus….” – meséli magáról Attila, akire összetett problémák kibogozásában, és műszaki megoldások önálló kidolgozásában egyaránt számíthatunk. Kitartóan és nagy szakmai hozzáértéssel elemzi és oldja meg ügyfeleink problémáit és nagy lelkesedéssel merül el szerverkörnyezetünk fejlesztésében. Sokoldalú érdeklődése miatt nagyszerű beszélgető partner ezzel is bizonyítva: nem mindenki szögletes, aki “kocka”.
Bella Zoltán

Bella Zoltán

műszaki munkatárs

Kedves és készséges. Hozzáértő segítséget nyújt a problémák azonosításához és segítőkész a megoldásban. Jobb és bal kezével egyszerre tud két készüléket konfigurálni, erre a képességére gyakran építünk a projektek során. Nem ijed meg az új feladatoktól és a kihívásoktól. Közelében mindig nevethetsz egy jót, ha nyitott vagy a “bajusz alatti” megjegyzések befogadására és vidám estéket tölthetsz el vele egy jó sör, a csocsóasztal és kemény rockzene társaságában.

Legújabb blogbejegyzések az Opennetről

Mi kerül az Opennet karácsonyfájára?

Jó, érdekes, kihívásokat jelentő évünk volt veletek! Köszönjük nektek, hogy együtt dolgozhatunk: mi a szűkebb csapat és MI – közösen – az ügyfelekkel, partnerekkel kiegészített nagy Opennetworks csapat!...

Tovább

Techmentes karácsonyt!

Nem volt könnyű év 2022, ezért szeretnénk eltérni egy kicsit a megszokott karácsonyi jókívánságoktól és néhány olyan kihívás elé állítani titeket és magunkat, ami nehezen elképzelhető abban a világban, ahol élünk, mégis sokaknak okozhat örömet és jó érzést az ünnepek alatt: másoknak és talán önmagatoknak is....

Tovább

Forró vonal forró napokra

Bár az idén nyár talán egy kicsit másképp lesz nyár mint az eddigiek, ahogy a hőmérő higanyszála egyre többször emelkedik 30 fok fölé, úgy nő a vágy bennünk egy kis szabadságra, lazulásra, a folyópartra vagy egy eldugott kis faluba, netán – a bátrabbaké – a tengerhez.  Ismét ideje összefoglalni, milyen megoldások vannak a telekommunikációs rendszerek felkészítésére a nyári szabadságokra....

Tovább