Extrák

szolgáltatások IP telekommunikációhoz

Célunk, hogy IP telekommunikációs igényeit komplex megoldásokkal, teljes körű szolgáltatásokkal támogassuk. Ezért igény esetén IP telefonokat, az internet szolgáltatást és számos kiegészítő megoldást is kínálunk.

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

vezetékes IP telefonkészülékek

IP telefonkészülékek

Szolgáltatásaink használatához kedvező áron kínáljuk IP telefonkészülékek és kiegészítők széles választékát. IP telefonkészülék választékunkban az analóg telefonokhoz szükséges VoIP adapterektől, az 5 vonalas, színes kijelzős csúcskészülékekig minden megtalálható.

IP telefon bérlés

IP készülékbérlet

Az IP telefonkészülékek kedvező feltételekkel bérelhetőek is tőlünk. Az IP telefonkészülékek bérleti konstrukcióban történő beszerzésével több százezer forint beruházási költséget takaríthat meg egy vállalkozás. A KKV szektornak pedig kedvezményes készülékbérletet kínálunk.

telefon előfizetés vállalkozásoknak

Telefonszám

Szolgáltatásainkhoz ingyenes ügyfélhívást biztosító zöld számra, könnyen megjegyezhető „szép számra”, egyedi előfizetési számra,  külföldi telefonszámra, vagy nemzetközi zöld számra is előfizethet. Magyarországi hívószámokat minden körzetben biztosítunk.

vezetékes telefonszám hordozása

Számhordozás

Megtartaná jelenlegi telefonszámát? Igényléskor jelezze számhordozási szándékát és az Opennetworks munkatársai jelenlegi szolgáltatójánál intézkednek a vezetékes telefonszám hordozásról. 12 hónap hűségidő vállalása esetén a szolgáltatás ingyenes!

GDRP, felhőalapú telekommunikáció

Hangrögzítés

A GDPR megfelelés egyik legkényesebb kérdése a hangrögzítés. Figyelembe véve a változó szabályokat kidolgoztunk olyan megoldást, mely igényeihez igazítva biztosítja a GDPR-nak megfelelő hangrögzítést, a hanganyag tárolását és a hangfelvételek rugalmas kezelését.

ivr szolgáltatás

IVR  – hangmenü

Önnek is fontos, hogy ügyfelei a lehető legrövidebb úton jussanak el ahhoz a kollégához, aki a felmerülő kérdésekre pontos választ tud adni. Egy jól kialakított IVR – hangmenü – sokat segít ebben, egyúttal a nyitva- és zárva tartási idő és számos egyéb folyamat is automatizálható.

CRM, telefonközpont integráció

CRM API

VIPeX rendszer gyors és egyszerű összekapcsolása CRM/ERP rendszerekkel, API technológiával. Hívásindítás CRM-ből, hívásadatok és hangfile átadása. Gyorsabb munka adatvesztés nélkül.

Opennet NDSL internet

NDSL Internet

Az NDSL internet szolgáltatás, ún “csupasz”, azaz telefon vonal nélküli internet szolgáltatás, amit a vállalati telekommunikációs igények teljes körű kielégítése érdekében vezettünk be. Tekintse át internet csomagjainkat!