Rólunk

VOIP Csapat
OPENNET Blog logó

Mint informatikai szakemberek, húszas éveink minden lelkesedését és fanatizmusát fektettük az Opennetworks alapításába. Arról álmodoztunk, létrehozunk egy olyan telekommunikációs szolgáltatót, aki egyenlő félként veheti fel a versenyt a piacvezetőkkel. Több mint egy évtizede működünk sikeresen. Felnőttünk: együtt több mint 100 évnyi telekommunikációs és informatikai tapasztalatot szereztünk, több ezer elégedett ügyfelet szolgálunk ki, több tízezer fejlesztési órát fordítottunk megoldásainkra. Állíthatjuk: közel járunk a célhoz és lelkesedésünk változatlan.
Hiszünk abban, hogy az emberi hang a kommunikációban éppolyan fontos, mint az ügyfélkapcsolatokban. Igazi csapatként dolgozva célunknak tekintjük, hogy ügyfeleinknél is igazi csapattaggá váljunk. Ezért tartjuk fontosnak, hogy ismerősökké váljunk. Így személyesen is bemutatkozunk.

Az Opennetworks számokban

elégedett és hűséges előfizető ügyfél

számlázott perc kimenő telefonhívás évente

VIPeX mellék vállalati előfizetőinknél

munkatárs, 110+ év telekommunikációs tapasztalattal

Küldetésünk és filozófiánk

Milyenek vagyunk?

Energiánkat és tudásunkat nem sajtóközlemények, befektetői prezentációk összeállítására, vagy „startup” díjak elnyerésére fordítjuk. Napi 24 órában azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a partnereink igényeihez leginkább illeszkedő VoIP szolgáltatást, komplex, IP alapú telekommunikációs vagy ügyfélszolgálati megoldást. Ami tökéletes. Amiben hiszünk. Amit kipróbáltunk. Éppen amikor Önnek szüksége van rá. Pont egy lépéssel a legnagyobbak előtt.

Nem hiszünk a sablonos megoldásokban. Partnereink az optimális, méretükre és igényeikre szabott szolgáltatást kapják, mely felesleges erőfeszítések nélkül finanszírozható számukra. Azért dolgozunk, hogy vállalkozása szolgáltatásaink segítségével sikeres legyen, növekedjen és így újabb és összetettebb megoldásokkal tudjuk támogatni a fejlődést.

Célunk, hogy ne kelljen bonyolult telekommunikációs beruházásokra vagy IT projektekre erőforrásokat pazarolnia. Koncentráljon inkább az üzleti célok megvalósítására! Menedzselt, hostolt, rendszertámogatott megoldásaink készen állnak az azonnali bevezetésre, vagy rövid határidővel és beruházás nélkül testreszabhatóak. Az üzemeltetésért vállalkozása csupán versenyképes havi díjat fizet, mely költségként elszámolható.

Mit kapnak ügyfeleink?

Nem hisszük, hogy az üzleti siker csak partnereink felelőssége. Számos referenciánk – a legkisebb egyéni vállalkozásoktól a legnagyobb multinacionális bankokig – igazolja, hogy cége működését valóban működő rendszertámogatással segítjük. Problémáját megoldásra váró kihívásként kezeljük. Ha valami nincs rendben, nem keresünk kifogásokat. Azon leszünk, hogy minél gyorsabban újra tökéletes legyen minden.

Arra törekszünk, hogy folyamatos fejlesztéseinkkel igazodjunk ügyfeleink változó igényeihez és a legújabb piaci tendenciákhoz. Az új megoldások mellett egyedi igényeket is örömmel kiszolgálunk. Tudjuk, hogy sikereinket ügyfeleinknek köszönhetjük és igyekszünk ezt kiemelt figyelemmel meghálálni.

Függetlenül partnerünk méretétől vagy az igénybe vett szolgáltatástól, minden ügyfelünk kérdéseit örömmel várjuk. Hívjon akár egy ronda esős hétfő reggelen, vagy egy nyüzsgő péntek délutánon, biztos lehet benne, hogy kedves és elkötelezett ügyfélszolgálati és rendszertámogatási csapatunk megpróbál segíteni Önnek. Sikeres működésünk nagy részben az ügyfeleink érdeme és hiszünk abban, hogy ezt folyamatos figyelemmel kell megköszönnünk.

Jó tudni

vállalati telekommunikáció előfizetői szerződés

Dokumentumok

Bogarászott már oldalakon keresztül, míg megtudta, hogy egy szolgáltatást milyen feltételekkel, adatokkal, dokumentumokkal, szerződéssel rendelhet meg? Ha érdeklődik egy szolgáltatásunk iránt, itt a szerződéskötéshez szükséges adatokról, dokumentumokról egy helyen tájékozódhat.

vállalati telekommunikáció árak

Díjszabásunk

Ez az oldal aktuális Díjszabásunk alapján készült és legfontosabb szolgáltatásaink általános kondícióit tartalmazza. Teljes körű általános kondíciókért keresse aktuális Díjszabásunkat, mely Általános Szerződési Feltételeink 1. sz. melléklete. Ismerje meg kiemelt ajánlatainkat! 

VOIP szolgáltatás kisvállalkozásoknak

Hamarosan – IP fogalomtár

SIP Trunk, forgalomirányítás, IVR csomópont, API, nemzetközi zöld szám, behívó, számhordozás, hívócsoport……sok fogalom kapcsolódik a felhő alapú telekommunikáció világához. Ezeket gyűjtjük össze hamarosan egy csokorba.

Frissítés - blog

Külső rendszerek integrálása a VIPeX-el: API-k

Egyre több esetben merül fel igény arra, hogy ügyfeleink CRM rendszerét vagy egyéb vállalatirányítási megoldását kössük össze a náluk működő virtuális alközpont megoldással.VIPeX szolgáltatásunk keretében számos API-t biztosítunk, melyek hatékony és rendszerfüggetlen megoldást nyújtanak az összekötés megvalósítására. Heti blogposztunkban ezeket szedtük össze Nektek és két új, kapcsolódó funkciót is bemutatunk....

Tovább

Nyitott pozíciók

Rendszermérnök kollégánkat keressük

Szerver és alkalmazás üzemeltetési területre keressük új rendszermérnök kollégánkat! Jelentkezz, találkozzunk!...

Tovább

Hírek, hirdetmények

Az Opennetworks tájékoztatója a rendkívüli helyzet kezeléséről

Tisztelt Ügyfelünk! A rendkívüli helyzethez kapcsolódó közleményünk a következőkről tartalmaz tájékoztatást: Az Ön telekommunikációs szolgáltatásainak működése ebben az időszakban Az Opennetworks ügyintézési folyamata 2020.03.16-tól – ügyfélszolgálat, műszaki támogatás A kapcsolattartást támogató adminisztrációs könnyítések Ügyfeleink lehetőségei a távmunka folyamatok támogatására. Miben tudunk segíteni? Kérjük figyelmes...

Tovább