Frissítés – telekommunikációs blog

Híreink a felhő alapú telekommunikáció világáról

Tizenkét éve működünk sikeresen. Együtt több mint 100 évnyi telekommunikációs és informatikai tapasztalatot szereztünk, több ezer elégedett ügyfelet szolgálunk ki, több tízezer fejlesztési órát fordítottunk felhő alapú telekommunikációs megoldásainkra. Ezért úgy érezzük, itt az ideje, hogy szakmai tudásunk egy részét folyamatosan megosszuk az érdeklődőkkel. A blogbejegyzések az informatikai szakmának éppúgy szólnak, mint a gazdasági döntéshozóknak és a laikus érdeklődőknek.

Kérjük, hogy amennyiben kérdésed, további ötleted merül fel az olvasottakról, oszd meg velünk hozzászólásban, hogy együtt építhessük a magyarországi IP telekommunikációs szektor tudás-közösségét!

Opennet csapat, Sysadminday

A Sysadminday kapcsán a „kockákról” kialakult sztereotípiákat szeretnék finomítani, három csapattagunkkal készült mini-interjúval.
Tovább →

Hatékony hangrögzítés

A beszélgetések felvétele, megőrzése és visszakeresése sok cég számára hasznos lehet, de a hangrögzítés jogszabályi és műszaki háttere egyaránt fontos.
Tovább →

Átirányítás az Adriára

Hívás átirányítással, IVR "zárva tartás" ággal vagy hívócsoportokkal megoldhatjuk, hogy ügyfeleink szabadságos időszakban is mindíg elérjék vállalkozásunkat.
Tovább →

Opennetworks, kollégák, csapat

Ritkán beszélünk magunkról ezen a blogon. Most mégis itt az ideje néhány szót szólni a az Opennetworks csapatban dolgozó emberekről: egy távozás kapcsán.
Tovább →

Hibabejelentés, hibakezelés, hibajavítás

Nem szégyen bevallani – bár törekszünk arra, hogy lehetőleg soha ne legyen így – néha mi vagyunk a hibásak. Mit kell tenned ekkor és milyen jogok illetnek meg?
Tovább →

Az előfizetői szerződés módosítása

Mit a teendő az előfizetői szerződés kétoldalú módosítása esetén és mit tegyünk akkor, ha a szolgáltató egyoldalúan módosítja az előfizetői szerződést? Heti blog bejegyzésünkben ezt járjuk körül.
Tovább →

Hűségidő, felmondás

Hűségidő vállalásával vagy határozatlan időre kössük a távközlési szerződést? Heti cikkünkben ezt a kérdéskört segítünk mérlegelni.
Tovább →

A távközlési szerződés

A távközlés szigorúan szabályozott terület, ügyfeleinknek érdemes megismerkedni az őket megillető jogokkal: elsőként a távközlési szerződésekhez kapcsolódó jogaikkal.
Tovább →

Faxoló – az elektronikus fax telefax alternatívája

A Faxoló szolgáltatás mind küldő, mind fogadó oldalról egyenértékű a hagyományos fax szolgáltatással, biztonságos, kényelmes, papírmentes és gazdaságos.
Tovább →