Frissítés – telekommunikációs blog

Híreink a felhő alapú telekommunikáció világáról

Tizenkét éve működünk sikeresen. Együtt több mint 100 évnyi telekommunikációs és informatikai tapasztalatot szereztünk, több ezer elégedett ügyfelet szolgálunk ki, több tízezer fejlesztési órát fordítottunk felhő alapú telekommunikációs megoldásainkra. Ezért úgy érezzük, itt az ideje, hogy szakmai tudásunk egy részét folyamatosan megosszuk az érdeklődőkkel. A blogbejegyzések az informatikai szakmának éppúgy szólnak, mint a gazdasági döntéshozóknak és a laikus érdeklődőknek.

Kérjük, hogy amennyiben kérdésed, további ötleted merül fel az olvasottakról, oszd meg velünk hozzászólásban, hogy együtt építhessük a magyarországi IP telekommunikációs szektor tudás-közösségét!

Hibabejelentés, hibakezelés, hibajavítás

Nem szégyen bevallani – bár törekszünk arra, hogy lehetőleg soha ne legyen így – néha mi vagyunk a hibásak. Mit kell tenned ekkor és milyen jogok illetnek meg?
Tovább →

Az előfizetői szerződés módosítása

Mit a teendő az előfizetői szerződés kétoldalú módosítása esetén és mit tegyünk akkor, ha a szolgáltató egyoldalúan módosítja az előfizetői szerződést? Heti blog bejegyzésünkben ezt járjuk körül.
Tovább →

Hűségidő, felmondás

Hűségidő vállalásával vagy határozatlan időre kössük a távközlési szerződést? Heti cikkünkben ezt a kérdéskört segítünk mérlegelni.
Tovább →

A távközlési szerződés

A távközlés szigorúan szabályozott terület, ügyfeleinknek érdemes megismerkedni az őket megillető jogokkal: elsőként a távközlési szerződésekhez kapcsolódó jogaikkal.
Tovább →

Faxoló – az elektronikus fax telefax alternatívája

A Faxoló szolgáltatás mind küldő, mind fogadó oldalról egyenértékű a hagyományos fax szolgáltatással, biztonságos, kényelmes, papírmentes és gazdaságos.
Tovább →

E-fax: jogi és bizalmi kérdések

Vajon miért a fax az egyetlen „bizalmi” technológia, melyet a közigazgatásban és az üzleti életben is elfogadnak az eredeti dokumentum alternatívájaként? És ha már így van, miért jobb az e-fax?
Tovább →

Különleges hívószámok

A hagyományos telefonszámokon kívül lehetőség van szép számok, egyedi hívószámok, külföldi telefonszámok, illetve zöld számok igénylésére is. Erről ír Dóri mostani blogbejegyzésünkben.
Tovább →

Számhordozás

Szeretnénk jelenlegi telefonszámainkat megtartani.. így kezdődik a legtöbb ajánlatkérés. A számhordozás módjáról írunk mostani blogbejegyzésünkben.
Tovább →

Fax és on-line fax

Napjainkra a hagyományos faxkészülékeket elkezdték felváltani a környezetkímélő, papír-, és tintamentes online faxmegoldások. Erről ír most Gyuri a blogon.
Tovább →