Hirdetmény viszonteladói promóciós kódok visszavonásáról

 

Az Opennetworks Kft. 2018 év előtt kötött viszontértékesítői szerződéseihez kapcsolódó promóciós kódok lejártak, ezért 2021. május 31-el visszavonásra kerülnek.

 

Tisztelt Viszontértékesítő Partnereink!

Az Opennetworks Kft. 2018. évet megelőzően viszontértékesítői szerződéseihez kapcsolódóan promóciós kódokat biztosított, melyek segítségével Partnerek által szervezett ügyfelek Telefonáló és Faxoló előfizetéseikhez feltöltéseket rögzíthettek. A szervező Partner beazonosítása a jutalék elszámoláshoz a promóciós kóddal történt.

Ezúton tájékoztatjuk partnereinket, hogy teintettel arra, hogy 2018. májusa óta új viszontértékesítői szerződéseket kötünk partnereinkkel, melynek kapcsán az új szerződés megkötése valamennyi korábbi szerződő partnerünknek is felajánlásra került, a promóciós kódok – az erre vonatkozó türelmi idő lejártával – 2021. május 31-én érvényüket vesztik. Így azok rögzítési lehetősége az említett szolgáltatási oldalakon is megszüntetésre kerül.

Amennyiben az Önök cége aktív partnerünk és még a korábbi típusú Megbízási Szerződéssel rendelkezik, javasoljuk, keressék fel cégünket az új szerződést formára történő átállással kapcsolatban. Igényüket a sales@opennet.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni.

Budapest, 2021. május 27.

Opennetworks Kft.

 

0