Szolgáltatásaink

IP Telekommunikációs szolgáltatások
OPENNET Blog logó

Minőségi telekommunikáció egy felhasználótól a nagyvállalatokig. Költséghatékony, professzionális, testre szabható szolgáltatások, felhő alapú megoldásokkal, beruházás nélkül. Ha szerethető és megbízható magyar telekommunikációs partnerre vágyik, válassza az Opennetworks csapatát!

Vipex
VIPEX ikon tartalommal

VIPeX – virtuális IP alközpont

Kiemelt üzleti ügyfeleink részére kidolgozott, saját fejlesztésű, IP alapú, outsourced virtuális alközpont (vPBX) megoldásunk: a VIPeX rendelkezik a jelenleg piacon elérhető hagyományos, digitális vagy IP alapú alközpontok minden előnyével. Alkalmas bármilyen fizikai alközpont teljes kiváltására. A VIPeX menedzselt, hostolt megoldás, nincs beruházási költség, az összes üzemeltetési költséget a havi díj tartalmazza.

vezetékes telefon telefonáló
Telefonáló

Telefonáló – vezetékes telefon

Alapszolgáltatásunk: a Telefonáló mobilabban, rugalmasabban, olcsóbban biztosítja lakossági és vállalati ügyfeleinknek azt az elérhetőséget, hangminőséget és kényelmet, amit a vezetékes telekommunikáció biztosíthat. A Telefonáló a legmobilabb vezetékes telefon szolgáltatás, hiszen segítségével partnerei bárhol elérhetik Önt. Ön pedig szinte bárhonnan egyedülállóan kedvező percdíjakkal telefonálhat.

e-fax
Faxoló

Faxoló – online fax

Rugalmas, gazdaságos, zöld online fax megoldásunk – a Faxoló – mind a küldő, mind a fogadó oldalon helyettesíti a hagyományos faxkészüléket. A Faxoló egyesíti a faxolás és az e-mail összes előnyét, a hátrányok nélkül. Segítségével környezetbarát, papírmentes módon, festék és tintapatron, sőt faxkészülék nélkül fogadhat és küldhet faxokat. Faxait saját e-mail fiókjából elérheti és akár közvetlenül Wordből, Excelből küldhet faxokat számítógépéről.

virtuális telefonközpont szolgáltatás
Click2Call

Click2Call – webes hívógomb

Az Opennetworks Click2Call szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfélszolgálati elérését webes hívógomb formájában weboldalába, webáruházába, alkalmazásába ágyazza, ahonnan ügyfelei egyetlen gombnyomással telefonon érhetik el az ügyfélközpontot.

VOIP telefonközpont

iCenter IN – felhő alapú call center

Az Opennetworks iCenter IN megoldása beruházás nélkül kínálja vállalkozásának a legkorszerűbb call center infrastruktúrát. Hostolt technológián alapuló szolgáltatásunk gazdaságos, testre szabható Call Center hátteret biztosít a telefonos ügyfélszolgálatok számára.

telekampány telefonos kampány

Telekampány – telefonos kampány

Az Opennetworks Telekampány szolgáltatása ideális lehetőség az értékesítési, ügyféltájékoztatási, közvélemény kutatási és kampánytevékenység támogatására. Tömeges, automatizált telefonos kampányt tesz lehetővé, amelynek során egyedi üzenetét juttathatja el pillanatok alatt a célcsoporthoz.