Szolgáltatásaink

IP Telekommunikációs szolgáltatások
OPENNET Blog logó

Minőségi telekommunikáció egy felhasználótól a nagyvállalatokig. Költséghatékony, professzionális, testre szabható szolgáltatások, felhő alapú megoldásokkal, beruházás nélkül. Ha szerethető és megbízható magyar telekommunikációs partnerre vágyik, válassza az Opennetworks csapatát!

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Vipex
VIPEX ikon tartalommal

VIPeX – virtuális IP alközpont

Saját fejlesztésű, felhő alapú, virtuális alközpont (vPBX) megoldásunk: a VIPeX rendelkezik a jelenleg piacon elérhető hagyományos, digitális vagy IP alközpontok minden előnyével. A VIPeX menedzselt, havidíjas felhőszolgáltatás, nincs beruházási költség, az összes üzemeltetési költséget a havi díj tartalmazza. A kapcsolódó Szolgáltatás Portál felület biztosítja a beállítások rugalmas kezelését.

 

Vezetékes telefon előfizetés
Telefonáló

Telefonáló – IP telefon szolgáltatás

A magyarországi VoIP szektor innovatív szolgáltatójaként az Opennetworks célkitűzése, hogy kimagasló minőségű, megbízható, költséghatékony és rugalmas IP telefon szolgáltatást és telekommunikációs megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. Alapszolgáltatásunk: a Telefonáló olyan IP telefon szolgáltatás, mely mobilabban, rugalmasabban, olcsóbban biztosítja ügyfeleinknek az elérhetőséget, hangminőséget és kényelmet.

e-fax
Faxoló

Faxoló – online fax

Rugalmas, gazdaságos, zöld online fax megoldásunk – a Faxoló – mind a küldő, mind a fogadó oldalon helyettesíti a hagyományos faxkészüléket. A Faxoló egyesíti a faxolás és az e-mail összes előnyét, a hátrányok nélkül. Segítségével környezetbarát, papírmentes módon, festék és tintapatron, sőt faxkészülék nélkül fogadhat és küldhet faxokat. Faxait saját e-mail fiókjából elérheti vagy a Faxoló felületen kezelheti. Faxoló profi csomagunk lehetőséget nyújt a tömeges fax-emali küldésre is.

virtuális telefonközpont szolgáltatás
Click2Call

Click2Call – webes hívógomb

Az Opennetworks Click2Call szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfélszolgálati elérését webes hívógomb formájában weboldalába, webáruházába, alkalmazásába ágyazza, ahonnan ügyfelei egyetlen gombnyomással telefonon érhetik el az ügyfélközpontot.

VOIP telefonközpont

VIPeX call center modul

Az Opennetworks call center megoldása beruházás nélkül kínálja vállalkozásának a legkorszerűbb call center infrastruktúrát. Hostolt technológián alapuló szolgáltatásunk gazdaságos, testre szabható call center hátteret biztosít a telefonos ügyfélszolgálatok számára.

telekampány telefonos kampány

Telekampány – telefonos kampány

Az Opennetworks Telekampány szolgáltatása ideális lehetőség az értékesítési, ügyféltájékoztatási, közvélemény kutatási és kampánytevékenység támogatására. Tömeges, automatizált telefonos kampányt tesz lehetővé, amelynek során egyedi üzenetét juttathatja el pillanatok alatt a célcsoporthoz.