Online igénylés

Voip szolgáltatás Igénylése

Alaptermékeinknél – Telefonáló és Faxoló – online igénylését akár egy „csésze feketényi” idő alatt elintézheti. Ha pedig bankkártyával vagy PayPal rendszeren keresztül egyenlíti ki előre fizetett szolgáltatását, akkor akár öt perc alatt már telefonálhat vagy faxolhat is. Éppolyan egyszerű, mint amennyire kifizetődő!

Telefonáló és Faxoló igényléshez lépjen be itt:

IP telefonrendszerek vállalkozásoknak
Telefonáló

Telefonáló

A telefonáló mobilabban, rugalmasabban, olcsóbban biztosítja ügyfeleinknek mindazt, amit a vezetékes telefonszolgáltatás.

Telefonáló szolgáltatás igénylés

efax szolgáltatás
Faxoló

Faxoló

Rugalmas, gazdaságos zöld online fax megoldásunk: a Faxoló helyettesíti a hagyományos faxkészüléket.

Faxoló szolgáltatás igénylés

Ajánlatkérés:

Töltse ki az adatlapot!

VIPeX, Click2Call, iCenter IN és Telekampány szolgáltatásunk igénylése esetén minden esetben egyedi ajánlatot dolgozunk ki, hogy figyelembe vehessük cége egyedi igényeit. Kérjük, töltse ki ezt  az űrlapot, hogy személyre szabott ajánlattal kereshessük meg. Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel.

Kérdései vannak? Hívjon vagy írjon nekünk!

Értékesítő kollégáink örömmel fogadják hívását is a +36-1-999-6000 telefonszámon, ahol a 2-es menüpontban közvetlenül elérheti az értékesítő csapatot, vagy várjuk e-mailjét a sales@opennet.hu e-mail címre!

Hívjon minket Click2Call-al!

Kattintson a hívás gombra, adja meg telefonszámát és értékesítési munkatársaink azonnal jelentkeznek Önnél a megadott számon. Ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk munkanapokon 9-18 óra között áll szíves rendelkezésére.

Hívás

Ajánlatkérő adatlap

[/vc_row]