Mi kerül az Opennet karácsonyfájára?

December az évértékelések időszaka. A nagyvállalatok ilyenkor összefoglalják és kommunikálják az elmúlt év „nagy” történéseit, mielőtt felállítanák és publikálnák a jövő év célkitűzéseit……ezt várják a befektetők, a részvényesek és a sajtó. 

Magyar KKV-ként nekünk nincs ilyen kötelezettségünk, de ahogy végiggondoltuk, mi történt velünk 2017-ben, rájöttünk, hogy van néhány dolog, amit feltétlenül még idén meg kell köszönnünk Nektek, ügyfeleinknek és az IT/Telekom szakmában dolgozó partnereinknek.

Ezeket a „köszönjük-díszeket” szeretnénk most egyenként felakasztgatni az Opennetworks karácsonyfájára.

Köszönjük a megértést!

Nem….nem a rendszerkimaradás „tűrésére” gondoltunk, abból idén sem volt sok, sőt! Azt szeretnénk megköszönni, hogy Ti cégvezetők és informatikai szakemberek már jól értitek, értékelitek és sokan választjátok telekommunikációs megoldásainkat. Közel 10 éve vagyunk jelen menedzselt IP alközpont megoldásunkkal a piacon és idén azt vettük észre, hogy a tárgyalások, ajánlatkérések során már nem mi „oktatunk”, hanem konkrét, jól megfogalmazott és széles körű igényekre alapozzuk a megoldást.

Köszönjük a segítséget!

Innovatív vállalkozásként igyekszünk megoldásainkat folyamatosan olyan fejlesztésekkel bővíteni, melyek az alapokon – telekommunikáció –  felül más területeken is segítik a vállalatok, vállalkozások munkáját. Ehhez ebben az évben folyamatosan kaptunk ötleteket, igényeket Tőletek. Így több olyan kiegészítő megoldást vezettünk be – CRM integráció API-val, a hívásinformációk, rögzített hívások kezelésének továbbfejlesztett megoldásai, Click2Call Webshop Wizard – melyeket szerettek, amik segítik munkátokat és egyre többen szívesen használtok. Ezeket a fejlesztéseket folytatjuk majd 2018-ban is, így még szebb, kényelmesebben, sokoldalúbban használható VIPeX menedzsment felülettel, grafikus IVR szerkesztővel és még néhány integrációs meglepetéssel is jelentkezünk hamarosan.

Köszönjük az érdeklődést!

Rendezvényeinken, személyes tárgyalásainkon, megkeresések során komoly, szakértő és nagy számú érdeklődővel találkozunk. Értékesítési csapatunk elfoglalt, minden napra jut tárgyalás – több is – ezek tapasztalatait folyamatosan építjük be ajánlatainkba, akcióinkba, kampányainkba és szolgáltatásaink fejlesztésébe.  Év elején indított „Frissítés” szakmai blogunkat sokan követitek, két hete indított „System update” IT-s közösségünk is gyorsan bővül. Az a küldetésünk, hogy a „vállalati szerep” mellett ezeket a szakmai közösség-építő terveket is valóra váltsuk, egyre inkább valósággá válik.

Köszönjük a lehetőséget!

Belénk vetett bizalmatoknak köszönhetően folyamatosan bővíthetjük csapatunkat – elsősorban az informatikai csoportot. Ezt 2018-ban sok új fejlesztéssel, jobb szolgáltatással próbáljuk majd meghálálni a megszokott kedves, barátságos, emberhangú ügyfélkiszolgálás megtartása mellett. Jól érezzük magunkat együtt és Veletek, és a Karácsonyt végre olyan irodában ünnepeljük, ahol elférünk. 😉

Jó, érdekes, kihívásokat jelentő évünk volt Veletek! Köszönjük Nektek, hogy együtt dolgozhatunk: mi a szűkebb csapat és MI – közösen – az ügyfelekkel, partnerekkel kiegészített nagy Opennetworks csapat! Köszönjük, hogy 2017-ben az Opennetworks telekommunikációs megoldásait választottátok. Kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

András, Angelika, Anita, Attila, Ádám, Balázs, Bandi, Botond, Gyula, Gyuri, Imó, Jani, Judit, Kati, Lilla, Tamás, Zoli, Zoli és Zsolt

0