Mi kerül az Opennet karácsonyfájára?

Jó, érdekes, kihívásokat jelentő évünk volt veletek! Köszönjük nektek, hogy együtt dolgozhatunk: mi a szűkebb csapat és MI – közösen – az ügyfelekkel, partnerekkel kiegészített nagy Opennetworks csapat!

December az évértékelések időszaka. A nagyvállalatok ilyenkor összefoglalják és kommunikálják az elmúlt év „nagy” történéseit, mielőtt felállítanák és publikálnák a jövő év célkitűzéseit……ezt várják a befektetők, a részvényesek és a sajtó.

Magyar KKV-ként nekünk nincs ilyen kötelezettségünk, de ahogy végiggondoltuk, mi történt velünk 2023-ban, rájöttünk, hogy van néhány dolog, amit feltétlenül még idén meg kell köszönnünk nektek, ügyfeleinknek és az IT/Telekom szakmában dolgozó partnereinknek.

Ezeket a „köszönjük-díszeket” szeretnénk most egyenként felakasztgatni az Opennetworks karácsonyfájára.

Köszönjük a megértést!

Nem….nem csak a néhány rendszerkimaradás „tűrésére” gondoltunk, abból idén sem volt sok! Azt szeretnénk megköszönni, hogy ti cégvezetők és informatikai szakemberek már jól értitek, értékelitek és sokan választjátok felhő alapú kommunikációs megoldásainkat. Közel 20 éve vagyunk jelen ezen a piacon és azt vettük észre, hogy a tárgyalások, ajánlatkérések során már nem mi „oktatunk”, hanem konkrét, jól megfogalmazott és széles körű igényekre alapozzuk a megoldást. Nyitottak vagytok a “felhőre” és ezért 2024-ben tovább megyünk: megmutatjuk, hogyan segítheti mindennapos munkátokat a mesterséges intelligencia (AI).

Köszönjük a segítséget!

Innovatív vállalkozásként igyekszünk megoldásainkat folyamatosan olyan fejlesztésekkel bővíteni, melyek az alapokon – telekommunikáció –  felül más területeken is segítik a vállalatok, vállalkozások munkáját. Ehhez ebben az évben folyamatosan kaptunk ötleteket, igényeket Tőletek. Így több területen fejlesztettünk – call center megoldások, munkaszervezés (ütemezett átirányítások), különböző vállalati rendszerekhez kapcsolódó API-k, AI alapú megoldások: TTS – melyeket szerettek, amik segítik munkátokat és egyre többen szívesen használtok. Ezeket a fejlesztéseket folytatjuk majd 2024-ban is.

Köszönjük az érdeklődést!

Személyes tárgyalásainkon, megkeresések során komoly, szakértő munkatársaitokkal találkozunk. Értékesítési csapatunk elfoglalt, minden napra jut tárgyalás – több is – ezek tapasztalatait folyamatosan építjük be ajánlatainkba és szolgáltatásaink fejlesztésébe.  Köszönjük a bizalmat idén hozzánk érkezett néhány igazán nagy ügyfelünknek, és ugyanazzal az igényes hozzáállással próbáljuk kiszolgálni sok kis partnerünket is.

Köszönjük a lehetőséget!

Belénk vetett bizalmatok segítségével folyamatosan bővíthetjük csapatunkat, távmunka támogató megoldásainknak köszönhetően kollégáink az ország különböző részein dolgoznak. Ezt 2024-ben sok új fejlesztéssel, jobb szolgáltatással próbáljuk majd meghálálni a megszokott kedves, barátságos, emberhangú ügyfélkiszolgálás megtartása mellett. Jól érezzük magunkat együtt és veletek!

Jó, érdekes, kihívásokat jelentő évünk volt! Köszönjük nektek, hogy együtt dolgozhatunk: mi a szűkebb csapat és MI – közösen – az ügyfelekkel, partnerekkel kiegészített nagy Opennetworks csapat! Köszönjük, hogy 2023-ban az Opennetworks telekommunikációs megoldásait választottátok. Kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

András, Acsa, Anita, Anita, Attila, Ádám, Balázs, Botond, Feri, Gyula, Imó, Jani, Judit, Kinga, Miki, Olivér, Patrik, Tamás, Viki, Zoli és Zsolt

0