Faxoló – az elektronikus fax telefax alternatívája

Egy elavult technológia, új alapokon: elektronikus fax, azaz e-fax

Előző blogbejegyzéseinkben már kitértünk arra,  hogy – jogi és biztonsági okokból – az üzleti élet számos területén még mindig elengedhetetlen a fax jelenléte. Az ott látható tények lehet, hogy nem lennének elegendők arra, hogy megváltoztassák az olyanok véleményét, akikből ellenérzéseket vált ki az információáramlás ezen őskövülete. Szerencsére az arra hivatott szakemberek már sokat dolgoztak azon, hogy a fax előnyeit összegyúrják azokkal az internetes megoldásokkal, melyek szépen lassan a tönk szélére sodorták a legtöbb „hagyományos” faxgépet. Így  született meg a Faxoló, ami jól bevált és keresett szolgáltatásunk.

Környezettudatosság, gazdaságosság, kényelem

A faxolás „megújításánál” a környezettudatosság és a gazdaságosság lebegett a szemünk előtt. A Faxoló szolgáltatás a küldő és a fogadó oldalon is helyettesíti a hagyományos faxkészülékeket. Mindenféle hátrányt kizárva sikerült az email-es kommunikációval járó összes jó lehetőséget összekötni a faxolás olyan elemeivel, amelyeket egyszerűen még nem tud más pótolni. Eltűnt a korábban tapasztalható körülményesség és megjött a helyére a praktikus, festékpatron, papír és dossziémentes verzió.

A szolgáltatásra előfizető ügyfelünk internetkapcsolat és érvényes email cím segítségével olcsón és kockázatmentesen küldhet faxot bel- és külföldre, hagyományos faxkészülékre is és fogadhat faxokat saját, dedikált Faxoló fiókjában és e-mailben. Mire értem azt, hogy nincs kockázat? Csak a sikeresen továbbított dokumentumok után kell kifizetni, a sikertelen küldés cégünket terheli.

Prepaid és postpaid e-fax előfizetés

Szolgáltatásunk mellett szól az is, hogy a méretezés, feltöltés, küldés folyamata is leegyszerűsödött és felgyorsult. A www.faxolo.hu oldalunkon minden kedves érdeklődő kipróbálhatja ezt a szolgáltatást, egy ingyenes demo program segítségével. Ha valaki kipróbálja a tesztverziót és elnyeri tetszését a Faxoló, akkor már akár havi 600 Ft-os összegért korlátlan mennyiségű faxot fogadhat, és emellett a küldés is kedvező díjjal és rugalmasan megoldható.

A feltöltőkártyás, azaz prepaid előfizetési formát azoknak javasoljuk, akik leginkább csak online fax fogadására tartanak komolyabban igényt, a küldés mennyisége viszont sokkal kevesebb. Egy olyan leendő ügyfelünknek, aki gyakran szeretne faxot küldeni, a számlás, azaz postpaid előfizetési módot ajánljuk szíves figyelmébe. Ebben az esetben nem kell tartani attól, hogy a faxolásra szánt keret kimerül, és havi rendszerességgel lehet fizetni a felhasznált mennyiség díját.

Elektronikus fax: Biztonsági kérdések, igénylés

Az ügyfeleink részére biztosított Faxoló szolgáltatás mind küldő, mind fogadó oldalról egyenértékű a hagyományos Fax szolgáltatással, tekintettel arra, hogy a technológia az általános T.30 fax szabvány szerint működik, valamint a rendszer a faxokat megjelenítő webfelületig zárt. A küldött és fogadott faxok hiteles formában a https-el védett Faxoló webfelületen, az ügyfél egyéni fiókjában minden esetben megtekinthetők, onnan letölthetők. A fogadott faxok e-mailben csak kényelmi okokból kerülnek továbbításra az ügyfeleknek  és a nyílt internet kapcsolat csak e-mail küldésnél játszik szerepet.

A Faxoló – efax megoldás – cégünk egyik olyan szolgáltatása, melyet gyakorlatilag néhány kattintással lehet igényelni a www.faxolo.hu oldalon, és – prepaid előfizetéssel – akár percek alatt használatba is lehet venni. Ha már rendelkezel faxszámmal, akkor azt nem kell eldobni, ugyanis díjmentesen elhordozzuk azt és így lehetőség van azt megtartani.

Gyula

0