System Update

Hírek és kockahumor: tőlünk nektek!

Informatikusok vagyunk: egyben-másban hasonlítunk – legfőképpen önmagunkra, de hozzátok is! Ha Ti is informatikusok vagytok, kicsit nagyobb a hasonlóság. Vegyünk néhány példát: 

  • Ti is nagyon-nagyon nehezen keltek reggel, főleg ha éjjel elmerültetek néhány „bináris” problémában? No ugye….
  •  Veletek is előfordul, hogy éppen fetrengve nevettek valami viccen három kollégával a konyhában, a betérő “amatőrök” pedig nem értik, mi olyan vicces ezen? No ugye….
  • Órákat böngésztek a neten, hogy megtaláljátok valamilyen komoly probléma megoldását, de egy percetek sincs bármi végigolvasására, még ha az egy szakmai cikk is? No ugye….

Bár – éppen itt a blogon is – igyekszünk folyamatosan finomítani a „kockákkal” kapcsolatos sztereotípiákon, valljuk be: kicsit másképp olvasunk cikket, kicsit másképp élünk és kicsit más is a humorunk.

Rájöttünk: informatikai területen dolgozó szakemberekként örömmel lennénk tagjai egy olyan – magyar nyelvű – közösségnek, ahol rendszeresen olvashatnánk rövid, aktuális és minket érdeklő szakmai híreket, magyar nyelvű összefoglalóval.  Mivel nem találtunk ilyet, elindítottuk a System Update Facebook oldalt. Másik célunk, hogy a sokszor kollégáink számára is érthetetlen “kockahumort” népszerűsítsük.

Egyáltalán nem céges oldal, úgy tervezzük, előbb-utóbb a csatlakozó érdeklődőkkel együtt szerkesztjük majd ezt a felületet, hogy tényleg az legyen rajta ami egy ilyen közösségnek érdekes.

Napi két posztra számíthatsz itt: egy napindító viccesebbre és egy délutáni szakmaira. Ha Téged is érdekel – ha IT-s vagy azért, ha vannak IT-s ismerőseid azért – csatlakozz hozzánk itt:

https://www.facebook.com/systemupdateon/

András

0