Kapcsold könnyen: videóhívások az operátori felületen

Legutóbb egy bejegyzésünkben már beszéltünk nektek arról, milyen szuper módon működik VIPeX Call Center modulunk operátori felülete. Rengeteg hasznos funkció, rengeteg opció, amik közül csak azt kell aktiválnod, amire ügyfélszolgálatodnak szüksége van. Valami viszont hiányzott. Hiszen pofonegyszerű lenne, ha a rendszer egyetlen felületen belül kezelné a videóhívásokat is, ezzel lehetővé téve a legközvetlenebb kapcsolatot az ügyfelekkel. Szerencsére az! 

Korábban már részletesen elemeztük, milyen előnyei vannak, ha ügyfélszolgálatod videóhívás formájában is elérhető. Röviden: ügyfeleid imádni fogják. A videóshívások révén jóval személyesebb kapcsolatot alakíthatnak ki a kollégáiddal, ezáltal jobban kötődnek majd a cégedhez is. Lényegesen egyszerűbb lesz számukra valós időben segítséget nyújtani, a képernyőmegosztás még a bonyolultabb technikai instrukciókat is leegyszerűsíti számukra. Ráadásul problémáikra is lényegesen gyorsabban kaphatnak megoldást, mint akár levelezés, akár hanghívás útján, ami az egyik legmeghatározóbb az ügyfélélmény szempontjából.

Most erre gondolsz: rendben, ez tényleg remekül hangzik, hogyan érhetem ezt el a saját rendszeremben? A dolog egyáltalán nem bonyolult. A már bemutatott operátori felület néhány apróbb módosítást követően már képessé is válik videóhívások kezelésére.

Ennek első lépése, hogy rendszerszinten beállításra kerüljön a WebPhone kliens alkalmazása. Szintén szükség van a Click2Call szolgáltatásra, amit akár a weboldaladba, akár ügyfélszolgálati alkalmazásodba ágyazva elérheted, hogy ügyfeleid egyetlen kattintással kezdeményezhessenek videóhívást. Ennek fogadásához innen már csak annyi kell, hogy rendszeredben aktív legyen a videó támogatás funkció, amit aztán külön elérhetővé tehetsz vagy lekapcsolhatsz minden operátorod mellékén.

Lényegében ennyi, innentől kezdve a call center szolgáltatás már megszokott operátori felülete kibővül, és az eddig jelzett hívás és státusz információk mellett elérhetővé válik egy tárcsázóablak, amin egy kis kamera ikon is megjelenik, jelezve az aktív videóhívás funkciót. A felület kezelése adja magát, mutatom, hogy néz ki:

Felhő alapú szolgáltatások: videóhívás

Ha jön egy beérkező videóhívás, elég a kamera gombra kattintani, és a rendszer már kapcsolja is az ügyfelet. Innentől a képernyő kiegészül az operátor és az ügyfél kameraképével, miközben az össze lényeges információ ugyanúgy megjelenítve marad.

Call center szolgáltatás: videóhívás

Hívás közben persze bármelyik fél bármikor némíthatja magát, ahogy a beszélgetés végén egyetlen kattintással bonthatják is a kapcsolatot. Az egész rendszer tényleg nagyon egyszerű, miközben minden olyan funkciót tartalmaz, amire ügyfélszolgálatodnak szüksége lehet.

Ha szeretnéd tudni, hogyan vezetheted be call center szolgáltatásunkat, vagy miként bővítheted azt videóhívás funkcióval, nyugodtan keresd kollégáinkat a +36-1-999-6000 telefonszámon.

 

Jani

0