Távmunka: kényszer és lehetőség

A rendkívüli helyzetben sok vállalkozás kényszerül most folyamatai, munkája villámgyors átszervezésére. Gyors és rövid heti blogposztunkban összeszedtük a lehetőségeket, miben tudjuk mi támogatni a távmunkás folyamatokat. Olvasd el, és ha úgy érzed tudunk segíteni, hívj minket, vagy írj nekünk! Hamarosan további részletekkel is jövünk.

 Ügyfeleink lehetőségei a távmunka folyamatok támogatására. Miben tudunk segíteni?

  •  VIPeX előfizetőink rendelkezésére álló időfüggő átirányítás szolgáltatásunk biztosítja az átirányítások, ügyeleti hívások rugalmas, akár naponta, napszakonként különböző kezelését, így gyorsan igazíthatók az elérések a pillanatnyi munka-, vagy ügyeleti rendhez, mely a napokban gyakran változhat.
  • Bria Enterprise softphone szolgáltatásunk segítségével jelenlegi vállalati telefonszámukat/melléküket munkatársai egyetlen lépésben számítógépükre vagy mobil telefonjukra költöztethetik, így cége folyamatosan működőképes és elérhető marad ebben az időszakban is, jelentős átszervezések nélkül. Ezen belül van olyan megoldásunk is, mely támogatja a chat, videóhívás és videókonferencia lehetőségeket és ehhez a hívó/hívott félnek nem kell alkalmazás. Ezeket a megoldásokat most hűségidő nélkül, kedvezményes konstrukcióban is igénybe vehetik, ezzel is próbáljuk segíteni ügyfeleinket.
  • Telefonáló és VIPeX felületén bármikor beállíthat átirányítást más – ügyeleti – telefonszámra, mely akár mobil szám is lehet. Ez a megoldás – pl. mobil átirányításnál –  átirányításhoz kapcsolódó forgalmi költséggel jár.
  • Faxoló szolgáltatásunkkal fax üzeneteit bárhonnan elérheti, ha még fogad hagyományos faxokat, akkor célszerű igénybe venni, mert a fax küldése és fogadása így nem kell, hogy az irodából történjen.
Bízunk benne, hogy az üzleti élet – így együttműködésünk is – hamarosan visszatérhet a szokott kerékvágásba, de addig is minden erőnkkel a zökkenőmentes és ügyfeleinket segítő szolgáltatásra törekszünk. Kérjük fordulj hozzánk pl. a sales@opennet.hu e-mail címen, ha további kérdésed van távmunka támogató szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Céged munkájához kitartást és elsősorban jó egészséget kívánunk!
Az Opennetworks (távmunkás) csapata
0