Továbbra is távmunka: 8+1 érv Bria rendszered megtartása mellett

Bár az élet a járvány csendesedésével lassan visszatérhet a megszokott kerékvágásba, az elmúlt hónapok tanulságai még hosszú ideig velünk maradhatnak. Kezdetben minden céget nehézség elé állított az új helyzet, ahogy azonban teltek a hetek, a távmunka-támogató platformok segítségével egyre több helyen vált zökkenőmentessé a munkavégzés, és lettek nyilvánvalóak az ilyen megoldások előnyei. Miért dobnánk el ezeket? 

Eheti blogposztunkban mutatunk 8+1 érvet, hogy miért tartsd meg Bria softhone-odat és kollaborációs rendszered.

Mert már amúgy is belekezdtél!

Az elmúlt hónapokban sikerrel tervezted át az ügyeleti rendszered a távmunka igényeire, egy olyan feladatot végrehajtva, ami normális körülmények között évekbe telhetett volna. A rendszer működik, miért válnál meg tőle?

Mert az ügyfelek is megszokták

A Bria IP telefon segítségével kollégáid nem csak számodra váltak bármikor elérhetővé, hanem az ügyfelek számára is. Ők megszokták, hogy hívásukra mindig érkezik gyors válasz, a céged pedig jóval kevesebb hívást veszít el, mint egy hagyományos ügyfélszolgálat esetében. Mindenki nyer.

Mert költséghatékonyabb

Minek költenéd a pénzed drága irodai ügyfélszolgálat fenntartására, ha a Briával ugyanez otthonról vagy a Föld másik oldaláról  dolgozó munkatársakkal is működik? Ráadásul költséges asztali készülékekbe sem kell beruháznod, a rendszer kollégáid számítógépén is tökéletesen működik.

Mert ugyanolyan könnyen kommunikálhatsz

Nem gond a személyes kapcsolatok hiánya, hiszen a Bria IP telefon változatos kommunikációs lehetőségeket biztosít, hogy fenntartsd a kapcsolatot munkatársaiddal. Az egyszerű chattől kezdve a 200 fős konferenciabeszélgetésekig bármi elérhető, képernyőd és dokumentumaidat pedig bármikor megoszthatod a kollégákkal.

Mert semmilyen információ nem veszik el

Az értekezleteken elhangzó információk időt állóbbak lesznek mint valaha, hiszen a konferenciabeszélgetéseket nem csak hanggal, de akár képpel együtt is rögzítheted, így minden ami fontos, könnyedén visszakereshetővé válik.

Mert a munkát is épp olyan könnyen felügyelheted

Nem kell attól sem tartanod, hogy kollégáid a távmunkában ellustulnának, hiszen a rendszer jelenlét követés funkciójával pontosan láthatod, épp melyik munkatársad aktív.

Mert a munkatársaknak is könnyebb

Minek kötnéd cégedet és kollégáidat egy irodával egyetlen földrajzi helyhez? Az elmúlt hónapok megmutatták, hogy személyes kapcsolattartás nélkül is lehet épp olyan hatékony a munkavégzés, távmunkás és is digitális nomád munkatársak alkalmazásával pedig teljesen új lehetőségek nyílhatnak meg vállalkozásod előtt.

Mert a lehetőségek határtalanok

A távmunka-támogató rendszer segítségével hatékonyabbá és olcsóbbá tetted vállalkozásod számára a munkavégzést, de miért állnál meg itt? A jövőben a kollaborációs platformokra teljes üzletágak (pl. távoktatás, távegészségügy) épülhetnek, ha most belevágsz, céged elsőként használhatja ki ezeket a lehetőségeket!

+1 Mert a helyzet bármikor változhat

Ha valamit egész biztosan megtanultunk az elmúlt hónapok eseményeiből, akkor azt, hogy a körülmények bármikor azonnal megváltozhatnak. A sikeres vállalkozások a jövőben is azok lesznek, amelyek gyorsan alkalmazkodnak a felmerülő nehézségekhez, miért dobnád el egy olyan megoldás alkalmazását, mely egyszer már hatékonyan átsegített egy ilyen helyzeten?

Zsolt

 

0