Vakáció? Velünk gond nélkül megoldható!

Szabadságra mennél? Mi is ezt tennénk a helyedben, ezért összeszedtük, hogyan könnyítheted meg a felhőtlen pihenést a VIPeX segítségével.

  1. Állíts be átirányítást bejövő hívások esetére: a saját mobilodra, az ügyeletes kolléga telefonszámára.
  2. Vidd magaddal az irodát – softphone szolgáltatással. A Bria softphone-oknak köszönhetően bármilyen eszköz lehet az irodai telefonod: a mobilod, az asztali géped vagy laptopod. Nincs más dolgod, mint letölteni a szükséges alkalmazást és használni a gyors és egyszerű kezelőfelületet.
  3. Állíts be szabadságos hangposta üzenetet.
  4. Ha netán az egész cég bezárna nyári szabadságra, állítsatok be “zárva tartás” ágat az IVR-on.
  5. Állítsd be “nem fogadott hívás értesítőt” így a nem fogadott hívásokról e-mailt kapsz.
  6. Ha igazán profi megoldást akartok, használjátok a megújult ütemezett átirányítás (naptár modul) funkciót – Ennek lényege, hogy bármilyen bonyolult munkarend vagy váratlan helyzet (vagy épp jelen esetben szabadságok) esetén, egy egyszerű felületen állíthatod be a céges híváslogikát, hogy egyetlen ügyfél se maradjon segítség nélkül. Legújabb fejlesztésünknek hála ez már akkor sem lesz probléma, ha kicsit nagyobb vállalatként több részlegen nemzetközi ügyfeleket is kiszolgáltok, hiszen a különböző céges telefonszámokhoz külön-külön beállítható híváslogika az eddig megszokott megoldásokkal. Olvasd el gyorsan a leírásunkat, amiben jobban kifejtjük a dolgot.

 

Ezt a cikket is a medence partról írtam, mert András felhívott, hogy itt az ideje egy új bejegyzésnek. Na jó, ez ebben a formában nem teljesen igaz, de minden más úgy van, ahogy leírtam. Ha titeket is érdekelnek ezek a megoldások, bátran hívhattok, mindenhonnan felveszem! 🙂

 

Zsolt

0