VIPeX ECO: alközpont a felhőből, kisvállalkozásoknak

VIPeX virtuális alközpont szolgáltatásunk előnyiről már számos alkalommal meséltünk. Ha a legmodernebb technológiát használó, IP alapú telefonközpontot szeretnéd, továbbra is bátran ajánljuk neked. Ha viszont nincs szükséged valamennyi funkciójára, hanem kedvező árért megelégszel alapszolgáltatásaink széles körével, akkor új VIPeX ECO csomagunk lehet a tökéletes számodra.

VIPeX és VIPeX ECO

Gyors emlékeztetőül: A VIPeX szolgáltatásunk magába foglalja az IP alapú kommunikáció minden előnyét, a legkedvezőbb forgalmi díjakat, a legmodernebb IP alközponti szolgáltatásokat. Azoknak a vállalatoknak ajánlottuk, akik új telefonalközpont beszerzése előtt állnak, vagy szeretnék lecserélni meglévő rendszerüket, funkciók tekintetében elégedetlenek a jelenleg használt megoldással, illetve költséges az alközpont bővítése.

Mindez igaz új, VIPeX ECO csomagunkra is, ami épp úgy biztosítja ezeket az előnyöket, ráadásul nagyon kedvező, mindössze 3000 Ft/hó havidíj fejében. Ezért az összegért cserébe a VIPeX alapszolgáltatásaink túlnyomó többsége elérhető, 5 darab mellék (és ezzel azonos számú beszédcsatorna) mellé pedig biztosítjuk a meglévő vezetékes telefonszámok díjmentes hordozását, és a hívásinformációk elérésére szolgáló webes felületet is.

VIPeX ECO kedvezményes készülékbérlettel

Kedvezményes csomagunknak éppúgy része az  IP telefon készülékek kedvezményes bérlete is. Így a jelentősen lecsökkentett havidíj mellé akár havonta 500 forintért cserébe hozzájuthatsz ezekhez a kisvállalkozások számára ideális, mégis megfizethető és minőségi IP telefonokhoz. Egy öt mellékes, komplett rendszerért készülékekkel együtt havi 5500 Ft-ot fizetsz majd.

Ha tehát olyan kisvállalkozást üzemeltetsz, ami számára nem szükséges 5-nél több mellék, vagy olyan kiegészítő szolgáltatásaink, mint például a CRM rendszerrel való kapcsolódás, a teljes ár töredék részéért rendelkezésre bocsátjuk az alap funkcióink legjavát. Rendelkezésedre állhat az IP alapú kommunikáció legtöbb előnye, a céged számára szükségtelen opciók nélkül. Természetesen, ha szolgáltatásunk meggyőzött, és ezekre a funkciókra a későbbiekben mégis szükséged lenne, bármikor átválthatsz a teljes csomagunk használatára is.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérdéseid lennének, vagy műszaki egyeztetést, ajánlatot kérnél, keress minket bátran itt.

Gyula

0